Adele, petrecere tematică la 30 de ani! Artista s-a inspirat din filmul „Titanic”

Publicat: 07/05/2018 | 20:45

Adele a împlinit 30 de ani și a dat o petrecere de zile mari! Artista a sărbătorit alături de familie și prieteni până în zorii zilei. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Iar marea petrecere a fost inspirată din filmul care i-a făcut celebri pe Kate Winslet și Leonardo di Caprio. 

Fană a filmului din 1997, Adele s-a îmbrăcat și s-a aranjat asemenea actriței Kate Winslet care o interpreta pe „Rose” în „Titanic”, în noaptea în care s-a scufundat vaporul. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ADELE FĂRĂ MACHIAJ. ESTE COMPLET DIFERITĂ FAŢĂ DE CUM O ŞTIAI!)

„30 sălbatici! Nu sunt sigură de ceea ce voi face în următorii 30 de ani deoarece am fost binecuvântată peste măsură până acum. Mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în cei 11 ani. Mulțumesc familiei și prietenilor care au sărbătorit aături de mine știind că sunt fană a filmului „Titanic”.”, a scris Adele pe contul ei de Instagram.

Adele a recreat scena dansului din „Titanic”

Adele, împreună cu invitații ei la petrecerea de 30 de ani

Adele a recreat scena dansului din celebrul film, lansat în 1997. Bineînțeles și invitații ei s-au deghizat în alte personaje. Ba chiar, ei au primit și veste de salvare la sosire! Printre starurile prezente la ziua ei de naștere s-au numărat comediantul Alan Carr, Sam Taylor-Johnson, artistul Mark Ronson, Dj-ul Zane Lowe și actorul Aaron Paul. (CITEȘTE ȘI: CELEBRA CÂNTĂREAŢĂ ADELE A STABILIT UN NOU RECORD! IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT LA PREMIILE GRAMMY)

Citește și...