Adelina Pestrițu, declarații de pe patul de spital: ”Am simțit că îmi pierd din puteri”

Publicat: 02/09/2020 | 14:55

Adelina Pestrițu a fost internată marți seară într-un spital din Capitală, după ce a aflat că este infectată cu noul coronavirus. Vedeta a făcut, acum, primele declarații de pe patul de spital.

Adelina Pestrițu a contractat virusul ucigaș după ce a intrat în contact cu o persoană despre care nu știa că este infectată. Vedeta a rămas fără gust și fără miros și a decis să-și facă testul pentru COVID-19.

Din păcate, rezultatele au fost pozitive. Vedeta a fost internată, iar acum a făcut primele declarații de pe patul de spital. (CITEȘTE ȘI: CORONAVIRUS ÎN ROMÂNIA, 2 SEPTEMBRIE. BILANȚUL TOTAL AL INFECTĂRILOR A AJUNS LA 89.891. ÎN ULTIMELE 24 DE ORE, 1.298 PERSOANE AU FOST TESTATE POZITIV CU COVID-19)

”Dragii mei știu că nu v-am obișnuit cu astfel de postări, dar așa e în viață. Trecem prin toate. Ne mobilizăm, astfel încât să avem grijă, să rămânem sănătoși. Vreau să vă mulțumesc foarte frumos pentru mesajele pe care mi le-ați transmis.

Vă mulțumesc pentru gândurile bune pe care le aveți vis-a-vis de această situație în care mă aflu, fără voia mea. Ieri am simțit o stare de oboseală foarte accentuată și mi-am dat seama că nu pot să conduc. Am pus pe baza faptului că muncesc foarte mult. Ulterior, am simțit că îmi pierd din puteri din ce în ce mai mult.

Când m-am trezit am simțit că rămân fără gust și fără miros. Totul s-a întâmplat treptat. Înainte de a intra în starea de panică, pe care cu siguranță cei care au fost depistați cu Covid 19, au trăit-o, am făcut singură un test. Mi-am făcut o cafea, am pus două lingurițe de miere și am observat că gustul dispare reptat. Trebuia să merg la un shooting.

M-am urcat în mașină, dar ulterior am contramandat totul și am sunat să mă programez la un test”, a mărturisit Adelina Pestrițu pe contul ei de Instagram.

Virgil, soțul Adelinei Pestrițu, nu a fost infectat cu COVID-19

Adelina a mărturisit că după ce a aflat rezultatele testului COVID-19, toată familia ei va fi testată. Soțul ei, Virgil, a primit rezultatele și, din fericire, nu este infectat cu noul coronavirus. (VEZI ȘI: O ALTĂ VEDETĂ S-A SIMȚIT FOARTE RĂU DUPĂ CE A INTRAT ÎN CONTACT CU ADELINA PESTRIȚU! )

”N-am știut că persoana respectivă este infectată cu COVID, eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Mâncam o ciocolată și efectiv nu mai aveam niciun gust. Nu înțelegeam de ce simt ca și cum aș mânca hârtie. Și am venit, mi-am făcut testul, am aflat că este pozitiv. Deocamdată, starea mea de sănătate este bună, în afară de faptul că nu mai am gust și nu mai am miros.

 Am venit, mi-am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului, aștept să fiu preluată și internată. Desigur, toți cei din familia mea vor fi și ei testați, respectiv Zeny, bunicii, soțul a ieșit negativ, dar vă țin la curent.”, a mărturisit Adelina Pestrițu.