Adelina Pestrițu va defila pe covorul roșu, în S.U.A, cu bijuterii de 100.000 de euro

Autor: A.N.
Publicat: 10/11/2019 | 13:48

Adelina Pestrițu va defila pe covorul roșu, în S.U.A, cu bijuterii de 100.000 de euro.

Adelina Pestritu a câștigat titlul de “Best Romanian Influencer” la premiile internationale E! People Choice Awards 2019. În câteva ore o vom putea urmări live pe vedetă, în direct din Los Angeles, unde își va ridica premiul, în cadrul unei ceremonii fastuoase.

Adelina Pestrițu a plecat în S.U.A împreună cu soțul ei. Bruneta va purta o rochie făcut special pentru ea și care a costat 10.000 de euro. Potrivit wowbiz.ro, a fost lucrată manual, „la foc continuu”, timp de 6 zile, fără întrerupere. 15 persoane pricepute au cusut la rochia cu care va defila azi Adelina. (VEZI ȘI: ADELINA PESTRIȚU A DEZVĂLUIT SECRETUL ZÂMBETULUI SĂU. CUM ÎȘI ALBEȘTE VEDETA DINȚII CU DOAR UN LEU)

Piesa de rezistență din bagajul Adelinei este, însă, setul de bijuterii cu diamante, în valoare de 100.000 de euro. Bijuteriile sunt din magazinul exclusivist de ceasuri și bijuterii prețioase pe care urmează să îl deschidă vedeta, în curând, în Capitală.

Adelina Petriţu vrea un al doilea copil

Adelina Petrițu vrea să devină din nou mămică. Bruneta a mărturisit că lucrează intens la acest lucru și speră să rămână cât de curând însărcinată. (CITEȘTE ȘI: PRIN CE SITUAȚII DISPERATE A TRECUT ADELINA PESTRIȚU CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTE DE NUNTĂ: „MI S-A FĂCUT RĂU, MI-A SCĂZUT TENSIUNEA”)

„N-am ajuns să ne facem luna de miere. Sperăm să fie în curând în Maldive. Dar, având în vedere că peste o săptămână suntem din nou naşi, nu prea putem să ne facem planuri, pentru că trebuie să trecem peste această perioadă agitată, avem foarte multe evenimente.

Poate îl ducem în prima lui vacanţă, cum a fost şi Zeny, când avea patru-cinci luni în burtica mea, la New York. Deci e foarte posibil. Nu ştim încă, barza încă nu mi-a dat nicio veste, este foarte secretoasă barza asta. Eu tot insist s-o trag de limbă, dar văd că nu-mi dă nicio veste. Suntem în proces de facere”, a declarat Adelina Pestrițu pentru okmagazine.ro.

Citește și...