Acasă » Știri » Adevarata viata a legionarilor: “Cel mai greu e sa realizezi ca trebuie sa apesi pe tragaci ca sa supravietuiesti”!

Adevarata viata a legionarilor: “Cel mai greu e sa realizezi ca trebuie sa apesi pe tragaci ca sa supravietuiesti”!

De: Cancan 12/01/2014 | 00:10
Adevarata viata a legionarilor: “Cel mai greu e sa realizezi ca trebuie sa apesi pe tragaci ca sa supravietuiesti!
Leo ne-a povestit despre aventurile sale in timp ce era inrolat in Legiunea Straina

Teo, alias Tataran Victor, un fost mercenar roman, povesteste fara perdea despre aventurile din Legiunea Straina. A petrecut ani buni in teatrele de operatiuni, a trecut prin bune si rele, iar ca supravietuiasca a fost nevoit sa-si foloseasca arma.

Barbatul intr-una din misiunile sale
Barbatul intr-una din misiunile sale

Legiunea Straina a fost casa lui din 2001 pana in 2008, cand a decis sa renunte, din cauza sotiei sale. El ne-a povestit ca antrenamentele erau istovitoare, erau infometati si nedormiti, iar putini reuseau sa ajunga la capatul lor. „Un comando nu doarme si nu maninca niciodata” este un motto al tuturor trupelor din legiune.

Legionarul ne-a povestit ca s-a inrolat in 2001, dupa ce a fost impresionat de un alt soldat din Legiune
Legionarul ne-a povestit ca s-a inrolat in 2001, dupa ce a fost impresionat de un alt soldat din Legiune

Teo a decis sa se inroleze dupa ce l-a cunoscut in Bucuresti pe Sgt. Catanescu, un legionar care l-a impresionat. “M-am dus sa vad daca sunt demn de a deveni membru al Legiunii Straine. Acolo intra unul din 100, iar apoi urmeaza selectia naturala. In cele sase luni de instructie esti intrebat in fiecare dimineata daca vrei sa renunti, iar daca nimeni nu spunea nimic atunci comandantul ne spunea: inseamna ca antrenamentul e prea usor! Apoi ne cocosau cu alergari, marsuri si alte proceduri specifice”, ne-a spus Teo.

 


Multi infractori se ascund in spatele Legiunii!

Legionarul se considera norocos deoarece erau multi mai slabi psihic, care renuntau. El si-a amintit si o intamplare haioasa, la inceputul stagiului. Erau toti stransi intr-un grup, iar un sergent (Sgt. Mace) i-a intrebat cine a facut arte martiale, toti au spus ca stiu, numai el a ramas in spate.

Dupa ce Sgt Mace i-a batut pe toti, el l-a intrebat pe roman cum de nu stie arte martiale, iar el a raspuns sincer (ironic!) ca el este roman, iar ca in Romania sporturile nationale sunt fotbalul si gimnastica, stiind faptul ca din Romania cunoscuti sunt Hagi si Nadia Comaneci.

Leo regreta un singur lucru in toata perioada in care a servit in Legiunea Straina
Leo regreta un singur lucru in toata perioada in care a servit in Legiunea Straina

Dupa un schimb de lovituri, sergentul a realizat ca este un bun luptator, desi nu se faleste cu asta, iar de atunci cei doi au ramas buni prieteni. De asemenea, Teo a plecat in Legiune fiind campion mondial de kick-boxing si centura neagra in karate-do, dar nu s-a falit cu acest lucru.

Eu prindeam putere cand imi ajutam colegii, cand vedeam ca nu mai pot sa alerge ii prindeam de centura si alergam cu ei in spate. Unii dintre ei nu erau obisnuiti sa ceara ajutor, erau crescuti pe strazi sau veneau din diferite medii in care increderea si slabiciunea de orice fel erau taxate imediat! Am intalnit traficanti de droguri din Columbia sau oameni crescuti pe strazi in razboaiele din Africa”, ne-a povestit Teo.

 


“Nu constientizam ca pot sa discriminez pe cineva!”

Cel mai greu lucru in Legiune este supravietuirea, s-a confesat romanul. “Cel mai greu este sa realizezi e ca trebuie sa apesi pe tragaci ca sa supravietuiesti! Cele mai importante lucruri in Legiune sunt : sa tragi primul si binomul (nr. partenerul), care trebuie sa fie mai mult decat fratele tau”, ne-a mai zis barbatul.

Legionarul alaturi de unul dintre fratii sai de arme
Legionarul alaturi de unul dintre fratii sai de arme

Citeste si Cum e cu adevarat viata in Legiunea Straina! Un fost legionar face dezvaluiri complete

De asemenea, el ne-a povestit si o intamplare, care a avut loc la primul Craciun care l-a petrecut departe de casa. Camarazii sai de arme au tras biletele cu numele colegilor, pentru a le cumpara cadouri. “Mie mi-a picat o persoana de culoare, iar pana atunci eu nu intalnisem unul in carne si oase. Atunci nu constientizam ca pot sa discriminez pe cineva. I-am luat un cadou, in gluma, un sapun si o galeata de vopsea alba si I-am zis:- daca nu iese cu sapun ..da cu vopsea…:. A fost extrem de ofensat, iar atunci mi-am dat seama ce inseamna discriminarea. I-am scris un bilet, in romana, in care imi ceream scuze si am explicat ca a fost un gest necugetat. Este singurul lucru pe care l-am facut fara sa gandesc in Legiune pentru care ma caiesc si acum”, ne-a mai povestit barbatul.

Nunta, 40 de zile la arest!

Indragostit peste masura, Teo s-a gandit in 2006 sa-i trimita un e-mail prietenei sale de atunci, cerand-o de sotie. El i-a explicat ca trebuie sa se ocupe de tot dinainte, iar el cand ajunge sa mearga direct la altar.

Tanarul in perioada cand a fost bagat la carcera, deoarece a plecat din Legiune ca sa se casatoreasca
Tanarul in perioada cand a fost bagat la carcera, deoarece a plecat din Legiune ca sa se casatoreasca

“In 2006 eram in misiune in Africa, atunci am vorbit cu cei de la tehnic ca vreau sa trimit un e-mail. Mi-a raspuns dupa cateva saptamani, ea s-a ocupat de tot, iar eu am fost ca un invitat la propria mea nunta. Cand am plecat din Legiune am anuntat Politia Militara ca o sa lipsesc, ei mi-au spus sa nu fac greseala sa nu mai vin inapoi pentru ca o sa vina dupa mine daca nu ma mai intorc.

Sportivul tine si acum minte in ce celula a fost inchis pentru 40 de zile
Sportivul tine si acum minte in ce celula a fost inchis pentru 40 de zile

Cand m-am reintors m-am dus direct la capitan (singurul care nu stia motivul exact pentru care am plecat), el m-a intrebat unde am fost. I-am zis fara sa stau pe ganduri ca m-am imbatat, am agatat o frantuzoica si am stat o saptamana cu ea la hotel. Atunci el m-a privit in ochi si mi-a spus mandru “Bravo, asa trebuie sa petreaca un legionar. Totusi acum trebuie sa te pedepsesc…!!!” Luna de miere mi-am petrecut-o la carcera, celula sapte pentru 40 de zile”, isi aminteste, razand, Teo.

Carcerele erau asezate una langa cealalta
Carcerele erau asezate una langa cealalta

“Mi-a zis sa scot pistolul si sa-l impusc!”

Una dintre cele mai grave intamplari, care erau sa-l coste viata s-a intamplat in 2003, in Coasta de Fildes. El impreuna cu echipa sa erau insarcinati sa salveze mai multe persoane de nationalitate franceza capturate de rebeli.

El ne-a povestit despre o misiune in care a fost amenintat de rebeli
El ne-a povestit despre o misiune in care a fost amenintat de rebeli

“Ne-am dus acolo sa negociem si sa le ducem alimente. Cat timp imparteam alimente si apa, sergentul nostru facea schita de atac. Dintr-o data un rebel a inceput sa indrepte o arma catre mine. I-am dat-o de trei la o parte spunandu-i ca-i trag doua peste ochi daca mai ma ameninta,dar la un moment dat situatia a fost observata de sergent, care avea 17 ani experienta in Legiune, care mi-a zis ca o sa mor eu impuscat daca nu il impusc eu primul. Apoi a scos arma si a tras. Eu am realizat ca supravietuirea intr-o misiune de gherila tine de cine trage primul…, restul sunt variatii pe aceeasi tema”, ne-a mai spus Teo.

Afacerea sa, un colt de rai!

De asemenea, Teo, care acum se ocupa de afacerea sa, o pensiune la munte, dupa cum spune el “coltul sau de rai”, sustine ca romanii sunt o adevarat forta in Legiune, iar numarul lor este in crestere.

Cand vrea sa se destinda Leo se antreneaza impreuna cu Ciprian Sora la clubul acestuia
Cand vrea sa se destinda Leo se antreneaza impreuna cu Ciprian Sora la clubul acestuia

Printre cei mai temuti luptatori de aici sunt si conationalii nostrii, unii dintre ei avand un psihic foarte puternic. Acum cand simte nevoia de actiune, el se duce la prietenul sau la sala, nimeni altul decat luptatorul Ciprian Sora. “Mai bine te antrenezi o viata ca sa scapi odata, decat sa patesti odata ceva si sa patimesti o viata”, este mottoul dupa care Teo se ghideaza in viata si pe care il transmite tuturor celor care-I pregateste la sala sau se antreneaza direct cu el in cadrul echipei de performanta din cadrul C.S. Cipriansora.

Colegii de arme, frati pe vecie!

Barbatul ne-a spus ca atunci cand a plecat in Legiune era campion mondial la Kick box
Barbatul ne-a spus ca atunci cand a plecat in Legiune era campion mondial la Kick box

Camarazii care i-au fost aproape vor ramane mereu in inima lui Teo. “Tot respectul pentru fratii mei sgt Mace, sgt Haba croatul, sgt Tromy, sgt Sipos boxerul fratele meu ungur, sgt Smagin, sgt Timoshenko, sgt Florin Sarac de la Turda, sgt Pascu Ion de la Cluj cel mai temut roman de la sectiunea a-2-a, fratii Totescu de la Botosani, sgt Inta de la Iasi, sgt Zoltan fratele meu geaman si nu in ultimul rind sgt Valentin Nidelea izraelianul (alias Nuss 2REP) .

Leo in costum de camuflaj
Leo in costum de camuflaj

Pentru toti cei care au facut ca prin atitudinea lor de luptatori adevarati ca legiunea sa devina cea mai de temut armata din lume… LEGIO PATRIA NOSTRA FRATII MEI !……… TATARAN VICTOR”, ne-a mai spus legionarul. (ALEX SAULEA)(Sursa foto arhiva personala) (Sursa video youtube.com)

Barbatul ii tine minte pe toti camarazii sai din legiune
Barbatul ii tine minte pe toti camarazii sai din legiune

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai făcut bogat”
George Simon a devenit tată pentru prima dată. Liderul AUR este în culmea fericirii: ”M-ai...
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de liderul AUR
George Simion a devenit tată. Soția lui, Ilinca, a născut un băiețel. Mesajul transmis de...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...