Adevăratul motiv pentru care Anca Surdu de la Exatlon nu mai participă la probe! Cosmin Cernat a făcut anunțul: „Nu este cu noi!”

Publicat: 18/03/2018 | 14:09

La ultimele probe, Larisa și Anca Surdu au lipsit. Potrivit colegilor lor, cele două s-au simțit foarte rău în ultima perioadă. Larisa s-a întors în ediția de aseară, 17 martie, Anca a stat pe bancă. Ea a fost alături de colegii ei și i-a susținut. Telespectatorii au început să-și ridice semne de întrebare. Concurenta vine mereu cu o șapcă pe cap și îmbrăcată destul de gros. Acestea sunt semne că nu se simte bine deloc. 

Schimbările fizice au început să-i îngrijoreze pe fanii Exatlon. Anca Surdu a slăbit foarte mult. S-a bronzat atât de tare încât a suferit arsuri la nivelul feței. Sportiva nu se simte deloc bine și riscă să iasă din competiție. Problemele de sănătate au făcut mai multe „victime” de-a lungul timpului, la Exatlon. Ion Oncescu, Andrei Stoica, Anda Adam au plecat toți din cauza stării de sănătate precare.

„Anca nu este cu noi și nu poate participa pentru că nu se simte bine”, a anunțat Cosmin Cernat.

„Anca și Larisa s-au simțit foarte rău. Nici nu au putut să stea în picioare”, a declarat Vladimir Drăghia, înaintea unei probe.

El e iubitul Ancăi Surdu

Puţini ştiu că Anca Surdu, campioana de gimnastică aerobică de la Exatlon, are un iubit celebru! Silviu Paşca a ajuns cunoscut la un concurs de talente, unde a fost ales de Smiley. Silviu şi Anca împart aceeaşi pasiune pentru sport. Anca Surdu și Silviu Pasca sunt împreună de doi ani. De acasă, cântărețul o susține și urmărește fiecare episod cu sufletul la gură.

Citește și...