Adevăratul motiv pentru care Carmen Brumă nu vrea să facă nuntă cu Mircea Badea. Ce alte cupluri se iubesc fără acte

Publicat: 24/02/2019 | 09:50
Adevăratul motiv pentru care Carmen Brumă nu vrea să facă nuntă cu Mircea Badea. Ce alte cupluri se iubesc fără acte

Carmen Brumă și Mircea Badea au nu mai puțin de 18 ani de când se iubesc, dar nici prin gând nu le trece să ajungă în fața altarului. Și nu pentru că încă nu se mai iubesc! De altfel, Carmen chiar a răspuns întrebării care i-a tot fost adresată.

Carmen Brumă (41 de ani) și Mircea Badea (45 de ani) formează un cuplu sudat, iar rodul iubirii lor este băiețelul care s-a născut în urmă cu patru ani. Carmen a ținut să se afle de la ea de ce nu este nevoie să ajungă, alături de Mircea, în fața altarului.

”De 7-8 ani tot aud întrebarea asta cu nunta, deşi în ultimul timp lucrurile s-au mai calmat. Cred că am fost destul de clară. De ce aş mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, a declarat Carmen Brumă la Antena 1.

Și alte cupluri celebre se iubesc ”fără acte”

Mihaela Rădulescu, gazda show-ului „Ferma”, l-a cunoscut, în 2014, pe celebrul Felix Baumgartner, pe care l-a intervievat pe teme sportive. Apoi, i-a devenit iubită. Vedeta a mărturisit de mai multe ori că îi este bine aşa, că nu mai vrea măritiş, că vrea să fie fericită, iubită şi preţuită. Nu mai crede în nişte hârtii! Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori – cu Bogdan Rădulescu (câteva luni, în 1989), cu Ştefan Bănică Jr. (1997-1999) şi cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (2004-2008), cu care are un fiu în vârstă de 14 ani, pe Ayan.

Nici Antonia (29 de ani) şi Alex Velea (34 de ani) nu fac pregătiri de nuntă. Cântăreaţa încă nu şi-a reglat conturile cu fostul ei soţ, italianul Vincenzo Castellano. “Mi se pare important să-i arăt afecţiune. Este un tată foarte bun şi se descurcă. Suntem foarte atraşi unul de altul. Ca să nu dăm în rutină, mai cumpăr lenjerie intimă nouă. Nu sunt sexy în fiecare zi, am şi pijamalele flauşate. Eu mi-aş dori să fiu cu el până la adânci bătrâneţi. Pentru mine este un atu foarte mare faptul că mă face să râd. Nu am cunoscut pe nimeni care să mă facă să râd aşa cum o face el. Sunt iubită mai mult decât mi-aş fi dorit. Ştii de ce nu mi-a fost frică să mă arunc? Pentru că mi-am dorit foarte mult o iubire de genul ăsta şi a lipsit. Tânjeam după o iubire din asta. A venit natural şi eram pregătită să iubesc”, spunea Antonia.

Dan Bittman (56 de ani) şi Liliana Ştefan (49 de ani) formează un alt cuplu care nu e legat prin acte! Asta deși cei doi au o relație de 26 de ani și trei copii, Alexandru, Patrick şi Mark Nicolas Bittman. “Sunt organizată, timpul nostru e drastic organizat pentru ca toţi să-şi poată urma pasiunile. Au ritmul lor, merg la şcoală dimineaţa, îi duce o maşină, apoi îi iau eu, îi duc la antrenamente. Se înţeleg bine între ei, sunt prieteni, sunt băieţi în regulă. Spun că ne-am ocupat bine de ei de când s-au născut şi acum culegem roadele. Avem nişte reguli, sunt şi ei conştienţi că sunt copiii noştri, dar nu-i interesează acest lucru foarte tare în sensul că sunt nişte băieţi foarte modeşti”, a spus Liliana Ștefan, pentru Click.ro.

Citește și...