Adevaratul motiv pentru care Ioana Tufaru a ajuns sa doarma in parc. Fostul socru rupe tacerea, motivul este halucinant

Publicat: 02/08/2015 | 16:28

Drama fara margini a Ioanei Tufaru atinge cote greu de suportat. Fiica Andei Calugareanu, insarcinata in aproape sase luni, doarme sub cerul liber. Fostul socru sustine ca nu-i mai poate primi in casa lui.

Alungati din apartamentul cu trei camere, socrul Ioanei Tufaru rupe tacerea! Acesta dezvaluie adevaratul motiv pentru care nu vrea sa-i mai primeasca pe Ioana si Ionut in locuinta sa. Motivul halucinant, il aflati in emisiunea Cancan.ro, de la Romania tv.

Ramasa fara casa, fiica Andei Calugareanu doarme pe o banca din parc
Ramasa fara casa, fiica Andei Calugareanu doarme pe o banca din parc

Insarcinata in aproape sase luni, fiica regretatei Anda Calugareanu a ajuns sa doarma sub cerul liber! Ioana Tufaru si iubitul acesteia isi traiesc zilele din mila trecatorilor si innopteaza, in parc, pe banca. Cu toate acestea, cei doi se pregatesc sa devina parinti. Un interviu cutremurator cu cei doi indragostiti, in exclusivitate, de la ora 23:00, in emisiunea prezentata de Marius Nita si Cristina Here. 

Marius Nita

In familia Cocos, s-a intors roata! Unul divorteaza, celalalt se pregateste de nunta! Tanara sotie a lui Dorin Cocos si-a luat zborul din casnicie direct in Africa, iar Alin Cocos se pregateste sa joace gaina… cu Gina!

Alin Cocos a parut destul de abatut
Alin Cocos a parut destul de abatut

Cum scoate fostul iepuras bani din buzunar pentru poftele milionarului, vedeti doar in emisiunea Cancan.ro, la ora 23:00, de la Romania tv.

Citește și...