Adevărul a ieșit la suprafață! Ce fac George Burcea și Viviana Sposub la Ferma, atunci când camerele de filmat se opresc

Autor:
Publicat: 16/09/2020 | 11:14
Adevărul a ieșit la suprafață! Ce fac George Burcea și Viviana Sposub la Ferma, atunci când camerele de filmat se opresc

Sărutul de la Ferma dintre George Burcea și Viviana Sposub a stârnit numeroase controverse, astfel că toată lumea s-a întrebat dacă cei doi sunt împreună, pe bune, sau doar își joacă rolurile extrem de bine.

Telespectatorii Ferma au fost de-a dreptul uluiți atunci când au văzut sărutul pătimaș dintre George Burcea și Viviana Sposub. De acolo și până la pornirea numeroaselor speculații legate de o posibilă relație între cei doi nu a mai fost decât un singur pas, iar în social media, concurenții erau încurajați să formeze un cuplu și chiar complimentați pentru gestul lor.

Cu toate acestea, adevărul a ieșit la suprafață. Atunci când camerele de filmat se opresc, George Burcea și Viviana Sposub merg, fiecare, în direcția lui, fără să aibă vreo treabă unul cu celălalt. Acest lucru denotă faptul că cei doi își joacă rolurile foarte bine, iar la mijloc nu este nimic altceva decât…regie!

Ce spune George Burcea despre viitoarea femeie din viața lui

George Burcea a dat cărțile pe față și a mărturisit totul despre ceea ce-și dorește acum. Fostul soț al Andreei Bălan a spus, pentru Click, faptul că nu s-a înscris la Ferma pentru a se îndrăgosti, însă este un bărbat matur, liber și asumat, care își permite să facă absolut orice vrea.

„Nu am venit în Ferma cu gândul de a mă îndrăgosti și am spus de multe ori acest lucru, dar cum dragostea nu te întreabă dacă poate intra în viața ta sau nu, mă aștept să mă ia prin surprindere. Sincer, aici e frumusețea…când te lovește și nu știi de unde. Da, voi da frâu liber tuturor sentimentelor pe care le voi avea, căci asta mi-am dorit mereu: să fac lucruri pentru mine, nu pentru camere, presă și tv.

Cred că niciodată nu suntem pregătiți să ne îndrăgostim, să facem copii, nuntă și alte nebunii, dar după cum spuneam – dragostea-i frumoasă când poposește în sufletul tău fără să o chemi disperat. Sunt tănâr, sănătos, liber și am tot dreptul să fac ce vreau, cu cine vreau și unde vreau. Eu nu trăiesc pentru oameni, eu trăiesc pentru sufletul meu” a spus George Burcea, pentru sursa citată.