Adevărul despre imaginile care s-au viralizat instant! Andreea Antonescu e scandalizată: ”Ne-au spionat…”

Publicat: 21/05/2018 | 22:45

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a obținut prima reacție a Andreei Antonescu, după ce dansatoarele din trupa ei au fost filmate noaptea, în Primăria Bârlad, în ipostaze sexy, în compania unui tânăr. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar) Artista le apără pe cele două tinere și susține că acestea nu erau dezbrăcate, ci purtau costume de baie.

Locuitorii din Bârlad care au participat la “Zilele Culturale” ale orașului au avut parte de câteva scene pe care nu le vor uita prea curând. Dansatoarele Andreei Antonescu, Alice și Georgiana, au fost fotografiate în timp ce se aflau într-un birou din Primărie, iar, conform imaginilor, acestea păreau a fi dezbrăcate. Nu erau singure, ci alături de un tânăr. (VEZI AICI TOATE DETALIILE)

Care pare, la rândul lui, să se bucure de un show memorabil. Georgiana se află pe pervazul geamului, iar cealaltă dansatoare asistă, din picioare, la scenă. Tânărul pare că stă aplecat spre brunetă, iar prima senzație este că ar avea loc o acțiune total interzisă minorilor. Misterul a fost, însă, deslușit în cazul celor două dansatoare. (VEZI AICI: ANDREEA ANTONESCU, IMAGINI INCENDIARE! ȘI-A ARĂTAT LENJERIA INTIMĂ)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a luat legătura cu Andreea Antonescu, “șefa” celor două dansatoare care fac parte din trupa sa. Artista a explicat ce s-a întâmplat cu adevărat în clădirea Primăriei și nu a ezitat să le ia apărarea tinerelor, în urma imaginilor care au devenit virale în mediul online. (Află aici cum poți câștiga și tu de acasă chiar și 10.000 de euro lunar)

De altfel, pe conturile personale de socializare, Alice și Georgiana au urcat câte o fotografie din birou, când se află pe pervazul geamului, în ipostaze sexy.

“Dansatoarele mele nu au pozat goale. Aveau costumele de baie care sunt decupate la spate. Ele și-au făcut câteva poze pe care le-au postat pe Instagram. Nu e normal ce s-a întamplat, să stai să le pozezi de la distanță. Ne-au spionat! Ne-au dat un birou și uite unde s-a ajuns”, a spus Andreea Antonescu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Andreea Antonescu a avut concert vineri

Cea de-a 33-a ediție a „Zilelor Culturale” ale Bârladului s-a desfășurat în perioada 11-20 mai. Andreea Antonescu a susținut un concert în cursul zilei de vineri, în fața Primăriei. După reprezentație, Alice și Georgiana s-au retras într-un birou din cadrul instituției, unde s-au fotografiat provocator. Rămâne, totuși, o dilemă: cine era tânărul care se afla în compania celor două dansatoare. (NU RATA: ANDREEA ANTONESCU, ÎN PRAGUL ANOREXIEI? A APĂRUT LA UN CONCERT ÎNTR-UN BODY NEGRU ŞI S-A VĂZUT CÂT DE TARE A SLĂBIT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)