Adevărul despre Mihai Constantinescu. Care este starea cântărețului astăzi, după exact 30 de zile de comă

Publicat: 12/06/2019 | 11:57

Au trecut 30 de zile de când îndrăgitul cântăreț Mihai Constantinescu se află în comă, iar starea de sănătate a artistului îi îngrijorează pe toți apropiații săi. Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, are – de foartă multă vreme – probleme cardiace, suferind două intervenții chirurgicale în ultimii 10 ani.

În 2017, artistul a suferit o intervenție pe cord, iar în 2007 i-au fost montate valve biologice.  Adrian Daminescu a oferit, la Antena Stars , informații extrem de prețioase despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu. Acum, artistul a fost deconectat de la aparate, însă este menținut, în continuare, într-o ”comă controlată”. ”Mintea trebuie să se odihnească”, a declarat Adrian Daminescu.

A fost deconectat de la aparate, dar în continuare este ţinut într-o comă controlată, pentru că mintea trebuie să se odihnească şi a trebuit să funcţioneze, exact cum a fost la Cotabiţă. (…) A văzut multe, a fost în Grecia Antică, el a avut foarte multe. Cum să vă spun, foarte multe drumuri de făcut şi atunci sigur că şi-a mai adus aminte şi de faptul că el este Gabi Cotabiţă. Eh aşa se aşteaptă şi de la Mihăiţă să îşi revină‘, a declarat Adrian Daminescu la Antena Stars.

Mihai Constantinescu, găsit de soția lui după ce a făcut stop cardio-respirator

În vârstă de 73 de ani, Mihai Constantinescu a făcut un stop cardiac în seara de 13 mai, iar cea care l-a găsit inconștient în propria casă este partenera lui de viață. De altfel, Simona Secrier a fost cea care a sunat la 112 și a chemat de urgență o ambulanță pentru el. În cursul nopții de 13 spre 14 mai, cântărețul a mai suferit două stopuri și a fost salvat de medici.

VEZI ȘI: CINE ESTE SIMONA SECRIER, FEMEIA CARE ESTE ALĂTURI DE MIHAI CONSTANTINESCU DE PESTE DOUĂ DECENII

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie. 

(VEZI ȘI: MOTIVUL ȘOCANT PENTRU CARE ANASTASIA LAZARIUC NU VREA SĂ-L VIZITEZE PE MIHAI CONSTANTINESCU LA SPITAL

Citește și...