Adevărul despre relația lui Răzvan Simion de la Antena 1! Ce i-a interzis Lidiei Buble cu desăvârșire

Publicat: 21/07/2019 | 14:23
Adevărul despre relația lui Răzvan Simion de la Antena 1! Ce i-a interzis Lidiei Buble cu desăvârșire

În luna august, Răzvan Simion va împlini 39 de ani, iar în ceea ce privește sărbătorirea zilei sale de naștere a făcut o dezvăluire-surpriză. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca Răzvan să ia o astfel de decizie, însă dorința ”sărbătoritului” trebuie, totuși, respectată. 

Cu siguranță, chiar și Lidia Buble a căzut pe gânduri aflând ce își dorește – sau mai bine zis, ce nu-și dorește Răzvan Simion. Acesta, pur și simplu, nu vrea nicio petrecere de ziua lui. Spune că are nevoie de ”liniște”, iar petercerea-surpriză de care a avut parte anul trecut l-a… obosit.

”Material nu am ce să-mi doresc. Îmi doresc un pic de liniște. Noi doar în august avem liber și atunci aș vrea să stau puțin liniștit. Anul trecut mi-au făcut o petrecere surpriză, mă întorcea cu cei mici de la Disneyland și erau toți la mine în curte. Foarte drăguță surpriza, dar nu mai faceți, că mă obosiți. Vreau să am liniște”, a declarat Răzvan Simion pentru viva.ro.

Răzvan Simion și Lidia Buble

Răzvan Simion: ”Sunt relaţii care ard repede”

În vârstă de 38 de ani, Răzvan Simion a oferit un interviu sincer și emoționant în cadrul emisiunii “Xtra Night Show” despre primul mariaj și divorțul de Diana, mama copiilor săi. Matinalul de la Antena 1 a dezvăluit că nu regretă pasul făcut și că i-a înțeles supărarea fostei soții.

Citește și: Lidia Buble, mesaj tranșant după ce a fost criticată că trăiește în concubinaj cu Răzvan Simion

Dacă aş regreta aş fi încă acolo… lucrurile s-au consumat! Sunt relaţii care ard repede, dar care stau pe făgaşul ăsta un timp! S-au terminat lemnele din sobă! Nici nu le mai citeam, oricum era foarte greu să discern ce s-a zis, ce s-au umflat, nu m-am ambalat (n.r.: răspunul prezentatorului la întrebarea: «Te-au afectat declaraţiile fostei soţii de-a lungul timpului?»)!  Am înţeles şi supărarea ei, n-am răspuns… cred că n-am răspuns niciodată!, a declarat Răzvan Simion în cadrul emisiunii XNS.

Citește și: Lidia Buble, mega-scandal la o lună după ce s-a măritat cu Răzvan Simion: „Și-a făcut bieții părinți de rușine”

Citește și...