Lidia Buble, mesaj tranșant după ce a fost criticată că trăiește în concubinaj cu Răzvan Simion

Publicat: 07/01/2019 | 09:34

Lidia Buble și Răzvan Simion au petrecut câteva zile pline de distracție și relaxare în Lisabona. Atât artista, cât și prezentatorul TV au împărtășit fanilor câteva dintre locurile superbe pe care le-au vizitat. Una dintre fotografiile postate de soția moderatorului de la Antena 1 i-a atras atenția unei fane care a criticat-o că trăiește, de fapt, în concubinaj. Vă reamintim că Lidia Buble și Răzvan Simion s-au căsătorit în secret, iar vestea a fost dată de cântăreață la finalul anului trecut.

Citește și: Iată cum arată Răzvan Simion după ce a consumat ”noaptea nunții” alături de Lidia Buble!

Lidia Buble, mesaj tranșant după ce a fost criticată că trăiește în concubinaj cu Răzvan Simion

În vârstă de 25 de ani, Lidia Buble a bifat prima vacanță din noul an împreună cu partenerul ei de viață, Răzvan Simion, care are 38 de ani. Cei doi au fost însoțiti de încă un cuplu în călătoria din capitala Portugaliei. Talentata artistă a avut neplăcuta surpriză ca la una dintre pozele făcute publice o fană să-i lase comentariul: “Dumnezeu urăște concubinajul”. Nu mică i-a fost surpriza Alinei, internauta care a criticat-o pe Lidia Buble că nu ar fi căsătorită cu Răzvan Simion, când vedeta i-a transmis un mesaj tranșant: “și prostia”, urmat de două emoticoane în formă de pistol.

În imaginea de mai jos găsiți schimbul de replici dintre Lidia Buble și fana care a mustrat-o pentru că ar trăi în concubinaj cu Răzvan Simion. Cei mai mulți dintre fani i-au lăsat mesaje pozitive tinerei artiste. “Să fiți fericiți 👼”, “Frumoși sunteți amândoi 💗💗💗💗”, “Vă ador ♡♡♡” sunt trei dintre mesajele strânse de fotografia de album de mai jos.

Citește și: Reacție bulversantă a fostei soții după ce a aflat că Răzvan Simion s-a însurat cu Lidia Buble

Acesta e schimbul de replici dintre Lidia Buble și una dintre fanele ei, Alina

Lidia Buble și Răzvan Simion formează un cuplu de mai bine trei ani

În vara lui 2015, Răzvan Simion a anunţat că s-a despărţit de soţia sa, Diana, după 15 ani de mariaj. Prezentatorul are doi copii din prima căsătorie: Ianca şi Tudor. Lidia Buble este din Deva, are 10 fraţi şi face parte dintr-o familie de penticostali, iar relaţia cu Răzvan Simion, confirmată ulterior, i-a adus succes pe plan profesional.