Adevărul despre relația lui Smiley cu Pavel Bartoș. La Pro TV par prieteni, dar..

Publicat: 19/04/2019 | 09:33
Adevărul despre relația lui Smiley cu Pavel Bartoș. La Pro TV par prieteni, dar..

Telespectatorii s-au obișnuit să-i vadă împreună. Formează un cuplu redutabil, cu ”cârlig” la public, sunt mereu puși pe glume și debordează de energie. Smiley și Pavel Bartoș par de nedespărțit, iar fanii lor doresc să știe și ce se întâmplă, între ei, dincolo de micile ecrane.

Nu foarte multă lume cunoaște un amănunt important din relația celor doi. Smiley este… nașul lui Pavel Bartoș, botezând-o pe Sofia, fetița cea mică a acestuia. Prezent la aniversarea micuței, Smiley i-a transmis acesteia un mesaj pe pagina sa de socializare.

”Cu finuța Sofia de ziua ei! La mulți ani, copil minunat!” 

Smiley și micuța Sofia

Pavel Bartoș i-a organizat micuței Sofia o petrecere ”de zile mari” alături de prietenii săi. Petrecerea s-a desfășurat în aer liber și a fost animată de clovni, baloane, jucării, dulciuri și chiar o sesiune de pictură pe față.

Pavel Bartoș este căsătorit cu Anca din 2003 și împreună au trei fete: Eva, 14 ani, Rita, 10 ani, și Sofia, care tocmai a împlinit 5 ani pe 17 aprilie.

„Eva mă întrece. Dacă mă vede cineva pe stradă cu ea zice că îmi e iubită… M-am surprins chiar eu, că mergeam împreună pe stradă şi, din reflex, am luat-o de mână. Şi când m-am uitat era lângă mine un om mare. Mă gândeam că e ciudat să ne ţinem de mână şi îmi e dor de clipele alea. De aceea profit acum de momentele pe care le am cu fiica cea mică şi cu cea mijlocie. În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă. Cred că re­laţia dintre soţ şi soţie e cru­cia­lă într-o familie: dacă relaţia dintre soţi e bună, e solidă, dacă exis­tă iubire, înţe­le­gere, co­muni­care şi susţi­nere între ei, atunci şi ma­şi­năria familiei mer­­­ge ca un­să. De-asta şi zic: prin­ci­pa­la mea cali­tate e soţia mea!”, – a mărturisit Pavel Bartoș pentru Click!.

Citește și...