Adevărul despre scandalul momentului! Cum a ajuns Florin Salam „la cuțite” cu Mircea Nebunu și cum a fost implicată Roxana Dobre

Autor:
Publicat: 26/08/2020 | 17:46
Adevărul despre scandalul momentului! Cum a ajuns Florin Salam „la cuțite” cu Mircea Nebunu și cum a fost implicată Roxana Dobre

În lumea interlopă s-a pornit un nou scandal, iar de această dată, regele F.S. (Florin Salam, n.r.) este printre personajele principale. Manelistul este urmărit acum de clanul Duduianu, după ce a făcut o reclamație la poliție, dar și de Mircea Nebunu, liderul interlop al sectorului 4. 

Se pare că scandalul dintre Florin Salam și Mircea Nebunu are, la suprafață, un motiv legat de live-urile făcute de cei doi, pe rețelele de socializare.

Cu toate acestea, dedesubturile ar fi cu mult mai complicate, întrucât și Roxana Dobre ar fi implicată în cele întâmplate. 

”El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii… Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten… E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa… Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (…) Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, a spus Mircea Nebunu’ referitor la Florin Salam.

Mircea Nebunu, supărat pe Roxana Dobre?

Așa cum vă spuneam, dedesubturile sunt mai complicate în scandalul momentului. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, se pare că Mircea Nebunu este supărat pe faptul că încasările sale merg direct către Roxana Dobre, care îi este și impresar.

”Roxana i-a reproșat lui Florin Salam că dădea prea mulți bani, în procente, celor care îi rezolvau diverse cântări… Printre care și, normal, cel care a avut ”Grijă” de el, Mircea Nebunu… Iar de atunci, Florin Salam, pentru a-i face pe plac Roxanei Dobre, a mai acceptat cântări doar prin ea, nu și prin Mircea Nebunu, iar acest lucru l-a deranjat, iar de atunci au și început atenționările, mesajele discrete, iar apoi live-urile dorecte dedicate… Apoi, Florin Salam, s-a dat o vreme cu Duduienii, pentru linișgte, dar asta l-a costat scump, iar acum e în vizorul lor”, a declarat un apropiat de-al manelistului, pentru sursa citată.