Adevărul despre vânătăile lui What’s Up! Ce s-a întâmplat după ce a fost încătușat

Autor:
Publicat: 10/12/2019 | 22:38

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră din mega-scandalul momentului! Reporterii D.A.S. au deslușit misterul vânătăilor de pe chipul lui What’s Up! Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional! (CITEȘTE ȘI: PRIMELE SEMNE CĂ WHAT’S UP BATE FEMEI)

În seara zilei de luni, What’s Up a provocat un scandal teribil, în apartamentul partenerei sale de viață, Alice Badea. Tânăra artistă s-a temut pentru viața ei și a sunat la numărul unic de urgență 112. La scurt timp de la apel, oamenii legii au ajuns la apartamentul situat în centrul Bucureștiului, iar când artistul i-a văzut a devenit și mai recalcitrant. Ca să evite escaladarea scandalului, polițiștii l-au încătușat pe What’s Up și l-au dus la secție. Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, iar la secția de poliție au mers de urgență și părinții cântărețului.

”L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele”

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor informații de ultimă oră legate de mega-scandalul în care a fost implicat vestitul cântăreț. (NU RATA: „MONSTRUL DIN CARACAL” ȘI-A DENUNȚAT COMPLICELE)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, What’s Up, pur și simplu, a fost ”călcat în picioare” de oamenii legii. Din câte se pare, imediat după ce i-au pus cătușele și l-au trântit la podea, polițiștii s-ar fi văzut nevoiți să folosească forța brută ca să-l potolească pe artist.

”L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele. S-au suit cu picioarele pe el. Din această cauză Marius a reacționat și l-a mușcat de picior pe unul dintre polițiști. Cred că și el a fost provocat de oamenii legii”, ne-au dezvăluit sursele citate.

Ce au descoperit polițiștii asupra lui What’s Up

Pe numele din buletin Marius Ivancea, cântărețul a fost reținut luni seară și condus la Secția 17 Poliție din București. Ajuns aici, artistul a continuat să amenințe verbal polițiștii, se arată în comunicatul transmis de instituție. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra lui What’s Up, relatează g4media.ro. (NU RATA: DANIEL ”REVENDICĂ” PREMIUL DE 30.000 € DE LA ”CHEFI LA CUȚITE”)

Am aflat adevărul despre vânătăile de pe fața artistului

”Avea un comportament cel puțin suspect”

Anterior scandalului, artistul a fost suprins în zona Unirii din Capitală în timp ce se plimba cu trotineta electrică. Potrivit celui care ne-a transmis filmările pe adresa pont@cancan.ro, artistul nu s-ar fi aflat în cea mai bună formă, iar acest lucru se observă destul de clar în imaginile prezentate de site-ul nr.1 din România.

Aflat la trecerea de pietoni, What’s Up pare că e la un pas de a produce un incident nefericit. Cu toate că semaforul arată culoarea roșie, cântărețul încearcă să forțeze traversarea. Doar norocul face ca acesta să nu fie lovit în plin de un autobuz. În ultimul moment, What’s Up reușește, cu greu, să se dea din calea acestuia.

Din cauza agitației în care se afla, artistul reușește să dea fiori și unui șofer al unei utilitare de curățenie. Cântărețul nu renunță la intenția de a traversa neregulamentar și reușește să-l enerveze la șoferul mașinii de curățenie.

”Avea un comportament cel puțin suspect. A încercat să traverseze pe roșu și a fost evitat în ultimul moment”, ne-a dezvăluit sursa citată.

Simina, primele declarații după ce What’s Up a fost încătușat!

“Sunt șocată! Din fericire, nu sunt implicată. Noi nu am mai vorbit de mult timp, eu am aflat de la voi de ceea ce s-a întâmplat. Sunt uimită de cele auzite, nu pot să comentez prea multe, pentru că nu știu ce s-a întâmplat exact. Dar ce pot să vă spun este că sunt alături de Alice”, a declarat Simina în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)