Adi Minune, naşul lui Găbiţă de la Buzău, prima reacţie după ce manelistul a fost bătut: “Lăutarii să fie cu lăutarii şi şmecherii cu şmecherii”

Publicat: 06/12/2018 | 20:26

Adi Minune, naşul lui Găbiţă de la Buzău a avut o primă reacţie după ce manelistul a fost bătut. El a fost prezent în emisiunea ”Acces Direct” și a abordat subiectul respectiv. Este foarte grav ceea ce s-a întâmplat, spune Adi, fiind de părere că toți lăutarii ar trebui să ia atitudine.

Adi Minune îi îndeamnă pe toţi lăutarii care au păţit aşa ceva să iasă în faţă şi să spună pentru că astfel de episoade nu trebuie să aibă loc.

“Am aflat seara, dar nu am avut ce să fac că eram departe de el. Este foarte periculos cum trăim noi. Trebuie tras un semnal de alarmă faţă de către toţi lăutarii. Noi nu am spus nimic pentru că nu dorim puşcărie la nimeni. Lăutarii să fie cu lăutarii şi şmecherii cu şmecherii”, a spus Adi Minune la “Acces Direct”.

Găbiță de la Buzău: ”Am trei coaste rupte. În timp ce îi lovea pe colegii mei eu am fugit pe uşa din incendiu”

“Patronul m-a mai sunat să mai merg şi altă dată, dar i-am spus că nu pot să merg. Este foarte scandalagiu şi are câteva dosare. Şi cu Marinică Nămol s-a întâmplat asta. Pe cei din formaţie i-a închis în restaurant. Nu am semnat niciun contract înainte. Când am făcut pauză i-a dat unui coleg cu piciorul în orgă. Când am ajuns la local era băut şi pus pe harţă. L-a lovit cu un pumn în faţă şi pe un client. Am trei coaste rupte. În timp ce îi lovea pe colegii mei eu am fugit pe uşa din incendiu. Am intrat în casa unor oameni şi am chemat poliţia”, a  spus Găbiţă de la Buzău.

Găbiță de la Buzău, după ce a fost bătut
Citește și...