Adio, Maria Ciobanu! Vestea a venit ca un șoc. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a decis să se retragă definitiv

Publicat: 06/01/2019 | 09:07
Adio, Maria Ciobanu! Vestea a venit ca un șoc. Îndrăgita cântăreață de muzică populară a decis să se retragă definitiv

Maria Ciobanu, îndrăgita cântăreață de muzică populată pe care au ascultat-o de-a lungul timpului – cu mare plăcere, toți românii – este de mai bine de un an de zile departe de scenă și de lumina reflectoarelor. Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Maria Ciobanu să mai cânte în fața oamenilor, așa cum ne obișnuise, iar toți cei care îi sunt alături sper ca, la un moment dat, celebra cântăreață de muzică populară să își reia concertele. 

Are 81 de ani și este foarte posibil ca Maria Ciobanu – având în vedere toate problemele de sănătate cu care s-a confruntat și se confruntă – să renunțe, în curând, la cariera artistică.  Maria Ciobanu suferă, din păcate, de mai multe afecțiuni. Are diabet, afecţiuni cardiace, a acuzat stări de rău, motiv pentru care pe tot parcursul anului 2018 nu a mai susţinut niciun concert.

Nici măcar de Revelion nu a onorat ofertele, iar acestea nu erau puține. După ce pe parcursul ultimilor ani a avut mai multe încercări de a se retrage de pe scenă, iată că acum ”ciocârlia muzicii populare” se pregătește să pună punct unei cariere de excepție.

Maria Ciobanu se pregătește să pună punct unei cariere muzicale de excepție

CITEȘTE ȘI: PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A SCRIS CĂ MARIA CIOBANU A MURIT ÎNTR-UN ACCIDENT DE MAȘINĂ

Maria Ciobanu nu a mai revenit în țară din toamna anului 2017

Din toamna lui 2017, Maria Ciobanu n-a mai revenit în ţară. A motivat că vrea să aibă grijă de soţul bolnav, Mircea Câmpeanu, dar şi că a obosit să mai zboare mii de kilometri.

Vă așteptăm cu drag la un Revelion care se întâmplă O DATĂ-N VIAȚĂ!”, a scris Ionuţ Dolănescu pe pagina sa Facebook, în urmă cu câteva săptămâni. Din păcate, la spectacolul oferit de Ionuţ Dolănescu, nu a fost prezentă și marea artistă Maria Ciobanu, supranumită Ciocârlia muzicii populare românești.

În ultima vreme, Maria Ciobanu are grave probleme de sănătate, motiv pentru care membrii familiei au dus-o de urgență în America.

Maria Ciobanu este bolnava si, in ultimul an, starea sa de sanatate s-a agravat, spre disperarea celor din familie. Are stari acute de oboseala, dureri de cap si nu prea poate sa mai stea in picioare mai mult de 20 de minute! In plus, are probleme cu inima, ceea ce duce uneori la o respiratie greoaie si palpitatii. De aceea, familia a preferat sa o trimita in America, la fiica sa, si la doctorul de la Los Angeles, care o trateaza de un an si jumatate. In momentul in care a vazut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a facut analizelele si i-a explicat ca nu mai are voie sa faca, timp de patru-cinci luni de acum inainte, niciun zbor cu avionul pana in tara, pentru ca situatia in care se afla nu ii permite. Mai rau, poate avea consecinte ingrozitoare, poate asemanatoare cu accidentul vascular din vara, atunci cand si-a pierdut temporar memoria”, au spus prietenele cântăreței pentru presa tabloidă, potrivit stirilekanald.ro

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020