Adolescent, torturat și ținut în sclavie ca în Evul Mediu de fiul unui primar din Brașov. Mărturii cutremurătoare: „ i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă”

Publicat: 02/07/2020 | 13:25
Adolescent, torturat și ținut în sclavie ca în Evul Mediu de fiul unui primar din Brașov. Mărturii cutremurătoare: „ i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă”

Un adolescent de 16 ani din Brașov a fost torturat folosind metode din Evul Mediu, bătut și sechestrat de fiul unui primar.

Protivit anchetatorilor, băiatul era forțat să lucreze la stâna celui care îi făcuse viața un chin. Băiatul era ținut în sclavie și torturat. După mai multe încercări, el a reușit să fugă. Acum este arestat pentru 30 de zile.

Citește și: Tortura pe care o trăia adolescenta de 15 ani găsită spânzurată în pădure. De ce s-ar fi sinucis: „Zicea că tatăl ei a violat-o de fața cu mama sa”

Totul a început în iarnă

Povestea horror trăită de adolescent a început în iarna trecută. De atunci, el a fost silit să muncească la stână pentru fiul edilului din Crizbav, județul Brașov. Până când, sătul să mai fie tratat ca un sclav, a încercat să fugă. Însă fără sorți de izbândă. Cel care devenise stăpânul lui l-a prins și l-a torturat cu un cinism inimaginabil. Calvarul s-a întins pe trei zile, anunță Antena3.

Nu uita: Dezvăluire cutremurătoare. Ruomei Zhou, tânăra care a cerut scuze Statelor Unite pentru pandemia de COVID-19, uimește din nou. “Au murit cinci milioane de oameni în China!”

În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să scape. Odată ajuns acasă, i-a povestit totul tatălui său. „Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”, a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov.

A ajuns direct la spital cu peste 25 de răni

Victima a ajuns pe mâna medicilor care i-au tratat rănile. Acum se află în grija celor de la Direcția Copilului. Pentru a trece mai ușor peste ce a suferit, are parte și de consiliere psihologică.

Jurnaliștii Antena 3 au încercat să vorbească cu tatăl agresorului, însă primarul era absent de la locul de muncă. Fiul primarului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, o măsură pe care a și contestat-o. Agresorul este acuzat de vătămare corporală și de lipsire de libertate în mod ilegal.