Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea: ”A fost greu pentru Elena, dar ea a trecut prin multe…”

Publicat: 13/06/2019 | 10:14

Elena Udrea așteaptă, în continuare, soluționarea cererii de azil pe pe care a făcut-o în Costa Rica, iar cea mai mare parte a timpului și-o petrece având grijă de micuța Eva. Logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, îi este alături, chiar dacă – la diferite intervale de timp – trebuie să revină în România pentru a avea grijă de afacerile imobiliare.

Nu poate sta foarte mult departe de România, din cauză că afacerile pe care le deține reclamă o prezență constantă. Dar Adrian Alexandrov spune că – atunci când revine în țară – rămâne cu gândul la Elena și la Eva. ”Eu sunt nevoit să vin des în România pentru că am afaceri imobiliare şi trebuie să mă implic, să fiu aici şi să coordonez totul. O afacere, dacă o tratezi cu superficialitate, se duce de râpă. Totuși, cu gândul sunt acolo, în Costa Rica, la familia mea și la Elena, care a mai făcut un fel de cerere pentru azil politic, să aibă statut permanent de refugiat, şi aşteaptă decizia”, a declarat Adrian Alexandrov, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Elena Udrea, spune Adrian Alexandrov, își petrece timpul cu micuța Eva și, chiar dacă a trecut printr-o lungă perioadă dificilă, ”este puternică și își revine încet”.

”Din fericire, situația ei este una bună. Lucrurile s-au limpezit! Elena este bine, îşi petrece tot timpul cu cea mică, se bucură de ea. Toată ziua are grijă de copilul nostru, care crește de la o zi la alta. Situaţia este mai relaxată, iar Eva ne dă o mulţime de motive să zâmbim în fiecare zi. Este adevărat, nu ne putem ascunde, a fost o perioadă în care a fost greu pentru Elena, dar ea a trecut prin multe, este puternică şi îşi revine încet, încet. Sper ca totul să revină la normal și să revenim în România”, a mai spus Adrian Alexandrov.

Adrian Alexandrov: ”A fost o perioadă în care a fost greu pentru Elena”

Elena Udrea și Adrian Alexandrov au devenit părinți pe 20 septembrie 2018

Elena Udrea a devenit mamă la 44 de ani. Ea a născut-o pe fiica sa pe 20 septembrie 2018, cu o lună și o săptămână înainte de data preconizată a nașterii. La sfârșitul lunii iunie, Elena Udrea a dezvăluit că a ales să îi pună numele Eva Maria fetiţei sale cu Adrian Alexandrov .

NU RATA: CUNOSCUTA ACTRIȚĂ DE TELENOVELE, SCANDAL CU IUBITUL ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. IMAGINILE AU AJUNS LA NOI!

Vestea că Elena Udrea a fost cerută de soţie a devenit publică în iunie 2017. Fostul ministru al Turismului nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţia, ci le-a spus jurnaliştilor că îi va chema la nuntă dacă va fi cazul. „Astăzi mă întrebaţi? Vai de mine, aduceţi maşina! Vă chem la nuntă, dacă e cazul!”, a reacţionat Elena Udrea după ce s-a scris în presă că a primit inelul de logodnă de la fostul manechin Adrian Alexandrov.

Citește și...