Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a dezlănțuit la Iași! Ce a putut să facă într-un restaurant întrece imaginația

Publicat: 11/07/2020 | 14:34
Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a dezlănțuit la Iași! Ce a putut să facă într-un restaurant întrece imaginația

Cunoscutul interlop Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a dezlănțuit la Iași. Acolo, a descins într-un restaurant și și-a făcut de cap.

Fiind vorba, în acea zi, de o petrecere, Corduneanu a comandat tot ce i-a poftit sufletul. Le-a cerut chelnerilor de la terasa unde a ”parcat” mare platou! Șnițele și fripturi, garnisite cu cartofi prăjiți. Nu s-a oprit aici. Avea să guste dintr-un alt platou, de data asta cu calamari pane, creveți, pui shanghai și legume la grătar, scrie wowbiz.ro.

Adrian Corduneanu a venit la terasă însoțit de doi prieteni, alături de care și-a făcut toate poftele culinare. (CITEȘTE ȘI: ”STAU CU O BERE ÎN MÂNĂ ȘI PRIVESC LA VIITOR”. CUM A FOST SURPRINS ȘEFUL CLANULUI CORDUNEANU ALĂTURI DE UN MARE OFIȚER DIN POLIȚIA ROMÂNĂ)

Adrian ”Beleaua” Corduneanu s-a propus la ”Puterea dragostei”

Adrian ”Beleaua” Corduneanu și-a exprimat dorința de a participa la ”Puterea Dragostei”. Posta, în acest sens, pe contul său de Facebook un filmuleț, în sala de forță, în care ridică o greutate incredibilă: 220 kilograme din culcat, la piept. Adrian a reușit să facă 5 repetiții!

Formatul emisiunii l-a impresionat pe Adrian ”Beleaua” Corduneanu, care a anunțat, prin intermediul unui live pe Facebook, că vrea să paricipe la show, ca și concurent. ”Vreau să anunț că din seara asta las Facebook-ul pe dreapta, nu mai intru vreo două luni de zile, m-am plictisit. Nelson Mondialu… Puterea Dragostei, da tată, facem audiență mare și intră bani grei acolo. Cu Norocel, fratele nostru, iese un circ mare acolo! S-ar putea și chestia asta, dacă mă duc la Puterea Dragostei, nu mai intru pe Facebook, o să mă vedeți pe acolo. Nu, băi frate, nu mă duc acolo să bat, în cel mai rău caz mă duc să le ‘bat’ pe fetele alea la pielea goală. Dar nu mă duc să bat lumea. Dacă sunt obraznici (n.r. concurenții) și alea-alea îi băgăm noi în baie și discutăm. Dar nu… Mă duc acolo, talent, alea-alea.

Nu-i măi, chiar așa, mă vedeți chiar așa obraznic, așa rău sau așa dur? Dacă mă duc la Puterea Dragostei, gata, fuge toată lumea? Nu, frumos, ne facem și noi talentul acolo, ce dracu, am pretenții la voi! Știm noi să facem să fie bine și să facem atmosferă acolo”, a spus Adrian Corduneanu într-un live pe contul lui de socializare.