Adrian Cristea a rămas ”pe bară” nu numai în fotbal, ci şi în dragoste. ”Prinţul” a ajuns să cerşească iubire!

Publicat: 13/03/2016 | 22:28
Adrian Cristea a rămas ”pe bară” nu numai în fotbal, ci şi în dragoste. ”Prinţul” a ajuns să cerşească iubire!

Adrian Cristea traversează o perioadă dificilă din viaţa sa, atât pe plan profesional, cât şi pe cel personal. Prezent în discoteca Nuba din Capitală, Cristea a încercat în zadar să cucerească o domnişoară, de la care nu prea primea atenţie.

Cristea a ajuns să cerşească dragoste

După despărţirea de Bianca Drăguşanu, prinţului Cristea nu prea îi mai ies combinaţiile cu nici o doamnă sau domnişoară. Prezent în discoteca Nuba din Capitală împreună cu un prieten şi cu o blondă, cei trei, surprinzător, nu au avut masă rezervată, cum era obişnuit Adrian să petreacă ori de căte ori mergea în club.

Adrian Cristea ajuns sa cerseasca dragoste.
Adrian Cristea ajuns sa cerseasca dragoste.

Prinţul Cristea a preferat de această dată să o cucerească pe misterioasa blondă…la bar. Tânăra se arăta destul de neinteresată de ceea ce îi spunea Adrian Cristea, probabil dorind să îi intre în graţii. După ceva timp petrecut în Nuba, tot în aceeaşi formulă, care au sosit, şi anume de trei, au părăsit localul, în jur de ora…trei.

Adrian Cristea este urmarit de ghinion si pe plan profesional.
Adrian Cristea este urmarit de ghinion si pe plan profesional.

 

Se pare că au apus vremurile bune pentru fotbalist, în ultima vreme, Cristea este tot mai singur şi mai…trist. Potrivit unor surse din anturajul acestora, Adrian ar fi încercat o împăcare cu mama fetiţei, dar cum este vorba aceea ‘’ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust’’, Denisa Nechifor i-ar fi dat cu flit craiului Cristea.
 

Adrian Cristea a vrut o reconciliere cu mama fetitei lui.
Adrian Cristea a vrut o reconciliere cu mama fetitei lui.

Săracul ‘’prinţ’’ este urmărit de ghinion
 

Nici în viaţa profesională, Cristea nu este părăsit de ghinion, Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a sancţionat pe jucătorul formaţiei Concordia Chiajna, Adrian Cristea, cu interzicerea oricăror activităţi legate de fotbal până la achitarea datoriei către fostul său club, Steaua Bucureşti.
 

‘’Nerespectarea dispoziţiilor art. 57, alin.8 din Statutul FRF – Admite cererea în temeiul art. 85.3, lit. a) din RD şi sancţionează jucătorul Cristea Adrian cu măsura interzicerii desfăşurării oricăror activităţi legate de fotbal până la data îndeplinirii obligaţiei de plată catre FC Steaua Bucureşti„, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul oficial al LPF.
 

Adrian Cristea a avut relaţie tumultoasă cu Bianca Drăguşanu
 

Timp de trei ani, Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu au avut parte de relaţie tumultoasă, până când fotbalistul a fost pozat cu ditamai bagajul în mână, plecând nu spre ţările calde, ci în direcţia vechiului apartament de burlac, din Capitală.

Adrian Cristea s-a iubit cu Bianca Dragusanu.
Adrian Cristea s-a iubit cu Bianca Dragusanu.

 

Când totul părea că s-a sfârşit, de fapt un nou scandal avea să înceapă în showbiz, când în decembrie 2013, Bianca şi Adrian Cristea au petrecut o minivacanta la Paris, care s-a dovedit a nu fi o decizie spontană, aşa cum amorezii au declarat atunci, asta deoarece, vedeta tv şi jucatorul de fotbal şi-au planificat această călătorie cu foarte mult timp în urmă. La acea vreme, sotul ei, Victor Slav, nici nu se gândea ce final va avea căsnicia lor.

 

A.T.
 

Citește și...