Adrian de la Insula Iubirii, condamnat definitiv! Ce au decis magistrații pentru fostul concurent al show-ului de la Antena 1

Publicat: 21/09/2019 | 11:56

Lovitură dură în familia numeroasă de la “Insula Iubirii”! Adrian Boțoc, unul dintre foștii concurenți din sezonul 5 al emisiunii, și-a primit sentința definitivă, după ce, iniţial, el a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în procesul de purtare abuzivă. Magistrații au decis, iar controversatul tânăr trebuie să se supună hotărârii judecătorești.

Citește și: Denisa de la Insula Iubirii, reacție vehementă după ce Adrian Boțoc a fost condamnat definitiv

Adrian Boțoc de la “Insula Iubirii” , condamnat definitiv într-un dosar penal

Judecătorii de la Curtea de Apel Cluj s-au îndurat de Adrian Daniel Boțoc, care a fost condamnat pe fond la un 1 cu suspendare și au dispus amânarea aplicării unei noi pedepse de 8 luni. Astfel că după termenul de supraveghere de 2 ani, în care trebuie să fie cuminte, e ca și cum pedeapsa nu ar fi existat și nu apare în cazier. În plus, fostul concurent la “Insula Iubirii” este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

“În baza disp. art 85 al.2 lit. b din C.pen. impune inculpatului obligaţia de a presa o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 40 de zile, în cadrul Primăriei mun. Cluj-Napoca sau la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor”, arată soluţia Curţii de Apel Cluj.

Citește și: Celebra Geanina e însărcinată! Toți românii o știu de la TV

Vă reamintim că Adrian Boțoc a fost cercetat în urmă cu ceva timp într-un dosar de purtare abuzivă, după ce la sfârşitul anului 2016, el a lovit un bărbat care a venit să petreacă în clubul în care fostul concurent era bodyguard. În urma agresiunii, victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale. “Am fost nevoit să urmez un tratament de recuperare chinuitor având în vedere faptul că inculpatul mi-a fracturat mandibula (…) Am suferit şi sufăr de un traumatism fizic şi psihic ca urmare a loviturii încasate de la inculpat”, a declarat victima pentru ziardecluj.ro.

Citește și: Gia și Bogdan, marea confruntare la Insula Iubirii. Ce a decis concurenta cu privire la relația ei

Adrian Boţoc, reguli impuse de magistrați

Pe durata termenului de supraveghere de 2 ani, Adrian Boţoc este obligat să respecte mai multe măsuri printre care se numără și următoarele:

– să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj la datele fixate de acesta;
– să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
– să anunţe în prealabil schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea;
– să comunice schimbarea locului de muncă;
– să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă, conform clujust.ro.

Citește și...