Denisa de la Insula Iubirii, reacție vehementă după ce Adrian Boțoc a fost condamnat definitiv

Publicat: 21/09/2019 | 12:34
Denisa de la Insula Iubirii, reacție vehementă după ce Adrian Boțoc a fost condamnat definitiv

Denisa, fostă concurentă de la “Insula Iubirii”, a reacționat în public după ce internauții au lansat critici acide la adresa partenerului ei, care a fost condamnat definitiv într-un dosar penal. Șatena care s-a îndrăgostit de ispita Andy în timpul filmărilor din Thailanda a transmis un mesaj vehement în care i-a luat apărarea iubitului ei, Adrian Boțoc.

Citește și: Celebra Geanina e însărcinată! Toți românii o știu de la TV

Denisa de la “Insula Iubirii”, reacție vehementă după ce Adrian Boțoc a fost condamnat definitiv

Un val de comentarii care de care mai dure au apărut la adresa lui Adrian Boțoc, care și-a aflat de curând sentința definitivă după ce a bătut un bărbat într-un club, unde lucra. “Poate că a mințit, nu a vrut să spună adevarul ! 🤷‍♀️” și “A plecat la muncă în afară pe naiba 😂” sunt doar două dintre mesajele lansate de internauții care și-au amintit că în ultimul episod din sezonul 5 “Insula Iubirii”, Denisa a declarat că iubitul ei este plecat peste hotare, unde şi-a găsit un loc de muncă.

După ce a citit mai multe postări de-ale oamenilor, Denisa, fostă concurentă a emisiunii de la Antena 1 a răbufnit și i-a luat apărarea partenerului său de viață. “Vă rog, dacă nu ştiţi ceva despre o persoană să nu mai comentaţi, dacă sunteţi aşa curioşi găsiţi decizia Curtii de Apel pe Google, nu mai comentaţi aiurea şi denigraţi o persoană fără să aveţi habar despre ce vorbiți!” este mesajul scris de iubita lui Adrian Boțoc pe un grup de pe Facebook.

Citește și: Gia și Bogdan, marea confruntare la Insula Iubirii. Ce a decis concurenta cu privire la relația ei

Citește și...