ADRIAN ŢUŢU, declaraţie surprinzătoare: „Abia acum îmi încep cariera muzicală” Ce decizie radicală a luat

Publicat: 22/04/2017 | 19:50
ADRIAN ŢUŢU, declaraţie surprinzătoare: „Abia acum îmi încep cariera muzicală” Ce decizie radicală a luat

Deşi a lansat mai multe piese şi s-a mutat în oraşul natal, Focşani, acolo unde şi-a deschis un studio, lucrurile au luat o întorsătură neaşteptată. Nemulţumit că nu reuşeşte să se impună pe piaţa muzicală din România şi că a rămas fără marele premiu câştigat in cadrul show-ului ”Românii au Talent”, în valoare de 120.000 de euro, Adrian Ţuţu a ales să se retragă din muzică, lăsându-i fără cuvinte pe cei care au crezut în talentul lui.

Ei bine, se pare că decizia lui nu a fost definitivă, iar acum le face o surpriză fanilor săi. Adrian Ţuţu a lansat o nouă piesă numită ”Prima piesă”, ce vine cu o schimbare radicală in cariera lui. După o perioadă în care nu şi-a găsit locul în industria muzicală şi a încercat multe genuri de muzică, artistul a decis să revină la rap şi să lanseze doar piese cu mesaj.

„După câştigarea concursului am ştiut că nu sunt pregătit să intru in industria muzicală şi am preferat să ascult de anumite voci ce au zis că imi vor „binele”. Ştiam că nu sunt gata să fac rap pentru că eram doar un puşti şi am preferat să fac altceva până o să mă simt pregătit să fac rap. Pentru mine muzica rap este ca o a doua mamă şi intodeauna m-am gândit că nu imi permit să imi bat joc de ea. În timp m-am retras singur, am exersat, am lucrat 100 de piese, dar am simţit că incă nu sună aşa cum am vrut motiv pentru care nici nu le-am lansat! Acum sunt toate in şlefuire şi se pregatesc de lansare! Abia acum imi incep cariera muzicală!”, povesteşte Adrian Ţuţu.

Ţuţu îşi deschide sufletul în noul lui single „Prima piesă”, in care mărturiseşte ce i s-a întâmplat de când a câştigat concursul „Românii au talent” şi până in prezent.

„Piesa este produsă de mine şi până să o lansez a avut zeci de variante pe care nu le simţeam 100%… este o piesă in care am pus mult suflet şi pot spune că e prima mea piesă rap! Acum am „My Crew Music” imi produc singur piesele, le mixez, le masterizez ca să nu mai depind de nimeni, imi montez singur clipurile si imi fac sedintele foto! Deci sunt gata sa incep si sa las totul in urma”, a mai adăugat tânărul artist.

Adrian Ţuţu a debutat în 2011 în cadrul show-ului „Românii au talent“, atunci când a câştigat marele premiu, iar de atunci a colaborat cu artişti precum Nicola, Karym, Anca Badiu, Xonia, Boier Bibescu, Stella, Doddy şi Ana Baniciu.

Citește și...