Adriana Bahmuțeanu, internată de urgență la spital azi-noapte. A fost luată cu Salvarea

Publicat: 18/06/2019 | 09:23

Adriana Bahmuțeanu trece prin clipe grele după ce a acuzat dureri foarte mari luni noapte. Vedeta a ajuns de urgență la spital și a fost internată pentru mai multe investigații. Cel mai probabil, astăzi, 18 iunie, va fi operată.

Bruneta a intrat în direct la Antena 1 și a vorbit despre starea ei de sănătate, ce zic medicii și cât de dificilă este operația.„Mi s-a făcut rău. Mă doare. Am simţit aşa un junghi aici ca un cuţit, mi s-a făcut rău şi am ajuns la spital. E adevărat că m-am cam jucat cu focul şi am ridicat greutăţi, dar asta e. Cred că o să intru direct pe operaţie, da. Pentru că aşa un set de analize am făcut. Adică, nu. Problema e că deja burta mea începe să o ia razna. Ştii? Am avut noroc că am venit aici şi că m-a oprit aici. 

Eu sper ca mâine să fie totul bine, să mă operez şi în câteva zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, să ajung acasă. Nu mă simt foarte ok. Sunt puţin confuză. E adevărat că mi-au făcut ceva, nu ştiu, o perfuzie”, a spus Adriana Bahmuţeanu la Xtra Night Show.

Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit”

Adriana a început să facă investigații cu o lună în urmă, fiindcă a resimțit dureri în partea stângă. Și este conștientă că intervenția chirurgicală nu va fi una ușoară, existând chiar risc de deces.

”De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând. Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă”, a mai spus Adriana Bahmuteanu.

Citește și...