Adriana Iliescu sare în apărarea celor 7 violatori din Vaslui: “Fata aia e o zdreanţă!”

Publicat: 21/08/2015 | 00:08
Adriana Iliescu sare în apărarea celor 7 violatori din Vaslui: “Fata aia e o zdreanţă!”

Cea mai batrana mama care a nascut in Romania a luat pozitie in scandalul violului de la Vaslui. Surprinzator, Adriana Iliescu a ales opinia contrara majoritatii. Femeia in varsta de 77 de ani crede, la fel ca tot satul violatorilor, ca fata e de vina!

Adriana Iliescu a dovedit, de-a lungul timpului, o pozitie echilibrata in toate iesirile sale publice. Cea mai batrana femeie care a devenit mama, prin fertilzare artificiala, a reusit sa-si creasca exemplar fiica, pe Eliza, acum in varsta de 10 ani, de care are grija precum ochii din cap.

adriana iliescu

Sustine varianta satenilor

Tocmai de aceea, pozitia pe care a adoptatat-o in cazul ultramediatizatului viol de la Vaslui, pare a fi nefireasca, pentru ca Adriana Iliescu, cel mai probabil din ignoranta, crede ca fata violata de cei 7 indivizi aflati acum dupa gratii i-ar fi incurajat la comiterea faptei ! Surprinzator, este exact varianta satenilor din Valeni, unii dintre ei de varste apropiate Adrianei Iliescu, care ameninta victima si familia ei, pe jurnalisti, si ii lauda pe violatori!

violatori tribunal

„O fi fost si aia o zdreanta”

La mai bine de o luna de cand mass-media a „tocat” subiectul celor sapte violatori, iar de cateva zile acestia au ajuns dupa gratii, „cea mai batrana mama” are o opinie care poate fi considerata nefireasca, cu atat mai mult cu cate este parinte de fata! Din ce a auzit la televizor, Adriana Iliescu a tras deja o concluzie, pe care nimeni nu mai poate acum sa i-o schimbe.

violatori

Adriana Iliescu considera ororile la care a fost supusa Raluca, un „presupus viol” .„Se zice ca e un presupus viol, ca de fapt n-a fost, ca era un lucru pe care il facea ea curent… ce sa ma bag eu in asa ceva” a declarat Adriana Iliescu, in exclusivitate pentru CANCAN.RO. Mai mult decat atat, „cea mai batrana mama” nu s-a sfiit sa-i puna eticheta Ralucai, care a si parasit in urma cu doua zile localitatea natala de teama razbunarii prietenilor violatorilor „Daca o fi fost si aia o zdreanta pe acolo, eu stiu ce s-a intamplat” a mai spus Adriana Iliescu.

(M.N.)

Citește și...