Adrianei Iliescu i s-a făcut rău în ziua în care fiica ei a susținut examenul la Evaluarea Națională! Cum se simte cea mai bătrână mamă din România

Autor: Angie Voicu
Publicat: 12/06/2018 | 13:07

Momente dificile pentru Adriana Iliescu (80 de ani). Cea mai bătrână mamă din România s-a simțit foarte rău, luni dimineață (11 iunie), chiar în ziua în care fiica sa, Eliza (13 ani), a susținut examenul la Limba Română, la Evaluarea Națională. (Console si accesorii gaming)

Adriana Iliescu nu și-a putut găsi liniștea în cele câteva ore cât Eliza a fost la examen. Stările de rău i-au trecut abia după ce Eliza a ieșit din clasă, când amândouă au ajuns acasă și au putut verifica ce făcuse adolescenta la proba scrisă la Limba și literatura Română. Adolescenta a avut foarte mari emoții, care i-au fost transmise și mamei ei. (Cele mai bune oferte laptopuri)

„Eliza este fericită! A făcut foarte bine la examenul de Evaluare Națională. A făcut bine și la partea de gramatică, dar și la compunerea de la punctul B. Acolo, a inventat o poveste cum că ar fi mers într-o excursie cu mamă ei. Noi am fost în excursii, dar în alte zone.  Văzuse ea la televizor și pe internet cum arată Alba Iulia și Sibiu și asta a ajutat-o foarte mult la descrierea pe care a făcut-o în compunere. Am comparat pe internet răspunsurile ei cu cele corecte și am aflat că a făcut foarte bine. Suntem fericite!  (…) Mititica este copleșită de emoții. Nu mănâncă, nu se odihnește, nu se uită la televizor pentru că nu îi arde. Nu poate să învețe la matematică și nici să citească. Stă degeaba, iar eu o laș pentru că trebuie să se liniștească! Deși a spus că nu are emoții, e totuși primul examen mare pe care îl susține.  Mai sunt și gândurile astea, ce liceu să aleagă și unde să meargă de acum înainte. E o săptămâna grea, dar ne descurcăm noi. Nici eu nu am putut să gătesc și nici nu cred că o să prepar ceva săptămâna asta. 

Cum să stau în bucătărie când ea are nevoie de suport?! Mie mi-a fost cam rău dimineață (n.r.: luni, în ziua examenului Elizei). De la emoții, da. Am avut o stare de greață de la starea aia de îngrijorare. Nici de dormit nu am dormit, nici eu și nici ea, mititica. Însă, va trece și perioadă asta și o să ne revenim”, a povestit Adriana Iliescu pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...