Aflată în vacanță, Christina ICH a ajuns de urgență la spital! Ce a pățit vedeta

Publicat: 15/08/2020 | 10:08

Aflată în vacanță, Christina ICH a ajuns de urgență la spital! Vedeta și-a îngrijorat fanii cu ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram.

Împreună cu Alex Pițurcă și un grup de prieteni apropiați, Christina ICH a mers în vacanță, în Grecia. Vedeta s-a bucurat de mare, soare și plajă în Mykonos. Însă… a avut parte și de o surpriză neplăcută.

Oboseala și anemia și-au spus cuvântul, iar Christina ICH a ajuns de urgență la spital. Vedeta a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie de pe patul de spital, cu branula în mână. Se pare că logodnica lui Alex Pițurcă a trecut prin aceeași situațe neplăcută ca și Anca Serea. (CITEȘTE ȘI: PE CÂT “S-AU VÂNDUT” BRIGITTE&PASTRAMĂ PENTRU REALITY-SHOW-UL DE LA ANTENĂ. BIANCA&BODI AU CERUT MULT MAI MULT)

Christina ICH, de urgență la spital

Anca Serea s-a confruntat cu aceeași problemă

Aflată în vacanță, în Bulgaria, Anca Serea s-a confruntat cu aceeași problemă. Vedeta a ajuns la spital din cauza unei anemii severe și nu a putut participa la ziua de naștere a fetei sale mari.

Soția lui Adi Sînă a transmis un mesaj tulburător pe rețelele de socializare în care i-a cerut și scuze fiicei sale. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat vedeta au mai necesitat câteva zile de stat în spital, sub supravegherea atentă a medicilor. (VEZI ȘI: TAXIMETRISTUL DIN CLUJ CARE ȘI-A UCIS COPILUL DE OPT ANI, DISTRUS ÎN AREST. “ÎȘI STRIGĂ FIUL ȘI…”)

Ieri a fost ziua micuței noastre domnișoare Sarah și am realizat cât de repede trece timpul! 13 ani au trecut într-o clipită și bebelușul de odinioară s-a transformat într-o domnișoară frumoasă și elegantă, de o bunătate rar întâlnită și care mă face mândră constant. Parcă ieri Clopotica Leah venea pe lume, iar acum a învățat să meargă și va împlini peste câteva zile un an.

Din păcate nu am putut să fiu fizic lângă ea din cauza unor probleme de sănătate, dar sunt optimistă și sunt sigur că se vor rezolva rapid… Timpul trece extrem de repede și nu iartă pe nimeni. Această este o perspectiva de a privi lucrurile. Dar în același timp timpul ne oferă ocazii nenumărate de a ne bucură alături de copiii noștri, de a le vedea fiecare pas în evoluție.

Depinde doar de noi cum îl folosim. Dacă timpul pe care îl avem ajunge împrăștiat în lucruri neimportante, vom rămâne cu o senzație amară. Însă, dacă îl dedicăm familiei și oamenilor dragi, atunci va fi consumat’ cu folos. Prețuiți fiecare clipă și folosiți-o cu înțelepciune. Căci puteți rata cele mai prețioase amintiri pentru niște sclipiri de moment. Să aveți sănătate, iartă-mă Sarah! Vin repede acasă”, a scris Anca Serea pe rețelele de socializare.