Ai cui erau cei 95.000 euro găsiţi într-un dulap second-hand! Cum a fost răsplătit bărbatul din TIMIŞ pentru că a returnat banii

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 14/11/2018 | 12:17

Samuel Stanciu din Timiș a gasit 95.000 de EURO într-o mobilă la mâna a doua, pe care a cumpărat-o în urma unui anunț plasat pe OLX.

Bărbatul a povestit că a verificat mobila, înainte de a o plăti, însă nu a observat nimic ieșit din comun. A transportat mobila la domiciliu, iar după câteva zile, jucându-se, unul dintre copiii săi a descoperit o cutie metalică, în care se aflau 95 000 de euro (TOATĂ POVESTEA AICI).

Samuel Stanciu l-a sunat pe Mircea, un prieten de-al său, şi împreună au stabilit un plan după care să îl caute pe beneficiarul real al banilor şi să îi înapoieze.

Cei doi au mers în Arad și au luat legătura cu bărbatul căruia i-a aparținut, în trecut, dulapul. Surprinzător, acesta nu știa absolut nimic de existența banilor.

Samuel l-a contactat pe bărbatul de la care a cumpărat dulapul, însă nici acesta nu ştia nimic despre cei 95 de mii de euro. Într-un final, s-a aflat că banii au fost lăsaţi, de fapt, moştenire.

“Am aflat că mobila era a tatălui care a decedat cu două săptămâni în urmă, a făcut infarct. Mi-a mulţumit că l-am ajutat că i-am restituit banii, mi-a restituit şi mie o sumă de bani.”, a povestit Samuel Stanciu conform stirileprotv.ro.

Bărbatul din Timiș s-a ales și cu o recompensă pentru că a fost corect și a primit din partea arădeanului suma de 9.500 de euro, adică 10 % din totalul banilor care se aflau în cutia metalică găsită în dulap.

CITEȘTE ȘI: GEST INCREDIBIL FĂCUT DE UN AGENT DE PAZĂ DIN BUCUREȘTI. A GĂSIT PESTE 33.000 DE EURO ȘI I-A PREDAT LA POLIȚIE!