Ai fi zis că e doar un puști cu părul lung, dar… Inna și-a luat viteză prin București, pe skateboard și…

Autor: C. C.
Publicat: 13/05/2020 | 23:31

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală. Din cauza pandemei de coronavirus, Inna a recurs la măsuri sporite de precauție. 

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe îndrăgita artistă în zona Dorobanți din Capitală. Din câte se pare, Inna și-a luat măsuri speciale din cauza COVID-19. (VEZI ȘI: CÂT DE ÎNALTĂ ESTE, DE FAPT, CELEBRA VLOGGERIȚĂ MIMI. INNA ȘI IRINA RIMES SE UITĂ LA EA DE SUS…)

Cântăreața a renunțat la mașină și a ales să se deplaseze cu skateboard-ul. Cu șort și tricou negre plus o mască galbenă și șosete de fițe, marea cântăreață a fost aproape de nerecunoscut. Ai fi zis că e doar un puști cu părul lung… Într-o formă fizică de zile mari, Inna s-a deplasat energic către studioul de înregistrări, unde presupunem că pregătește un nou hit.

Inna se deplasează cu skateboard-ul prin Capitală

După cum se poate observa și în imaginile pe care site-ul nr. 1 din România vi le prezintă în exclusivitate, Inna pare să fie un skater extrem de disciplinat în trafic. În momentul în care a fost nevoită să traverseze strada, artista s-a asigurat temeinic.

Inna s-a asigurat de două ori înainte de a traversa strada

Ipostază incendiară, pe Instagram!

Inna obișnuiește, ce-i drept, ocazional, să-și surprindă fanii cu câte o fotografie postată pe rețelele sociale, în special pe Instagram. Recent, artista a apărut într-un costum de baie, super-sexy, iar imaginea a atras zeci de mii de aprecieri.

Artista are un corp de nota 10, semn că petrece ore bune la sala de fitness. Costumul de baie dintr-o singură piesă, de culoare alb, i-a scos în evidență formele. Dată fiind situația, nu trebuie să surprindă pe nimeni că fotografia a strâns, în doar câteva minute, de când a fost urcată, aproape 60.000 de aprecieri, dar și sute de comentarii în care fanii au lăudat-o pentru cum arată. (NU RATA: INNA NU A UITAT DE UNDE A PLECAT! „SUNT MULȚI CARE ÎMI SPUN CĂ NU M-AM SCHIMBAT CA OM”)

Inna a răvășit internetul cu pozele sale

A moștenit talentul

INNA este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie a rămasă exact ca înainte.

În ceea ce privește viața personală, INNA este foarte discretă și niciodată nu a „dat prea mult din casă”. Recent, cântăreața a povestit despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, INNA. (CITEȘTE ȘI: AFLATĂ ÎN IZOLARE LA DOMICILIU, INNA A APRINS IMAGINAȚIA FANILOR. CUM S-A FOTOGRAFIAT VEDETA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...