Aida Parascan, fosta castigatoare MasterChef, este in SOC: „Mi-au ars banii acolo. 4.000 de euro. Totul e distrus”

Publicat: 17/02/2016 | 15:43
Aida Parascan, fosta castigatoare MasterChef, este in SOC: „Mi-au ars banii acolo. 4.000 de euro. Totul e distrus”

Aida Parascan, castigatoarea sezonului 3 al show-ului culinar MasterChef 2013, a vorbit pentru CANCAN.ro despre cea mai neagra zi din viata ei. I-a luat bucataria foc, iar pagubele sunt enorme.

CANCAN.ro, site-ul numarul 1 al Romaniei, a luat legatura cu Aida Parascan, care a marturisit ca se afla intr-o situatie extrem de neplacuta. In dimineata zilei de miercuri, 17 februarie, fosta castigatoare MasterChef s-a trezit cu bucataria in flacari. Aida a plecat sa-si ia cei doi copii de la scoala, iar cand s-a intors a gasit casa devastata, cu pompierii care incercau sa stinga focul pentru a nu se intinde si in restul casei. Mai rau este ca femeia locuieste intr-un apartament in chirie, iar focul a ars toata mobila, inclusiv geamurile au fost afectate. Pagubele se ridica la 100 de milioane, iar pe langa aceasta suma pe care trebuie sa o dea, Aida a pierdut si 4.000 de euro, bani care au ars la izbucnirea incendiului. „A luat acasa foc. Asta s-a intamplat. Am plecat de acasa sa-mi iau copiii de la scoala si cand m-am intors am gasit foc. Am pierdut vreo 4000 de euro. Bine ca cei mici erau in siguranta, ca s-a intamplat exact cand nu ne asteptam. Nu se stie de la ce a pornit. E posibil sa fi facut un scurtcircuit. De la masina de cafea e posibil, dar nici cafea n-am baut, n-am intrat in bucatarie. Stau in chirie. Daca nu este asigurata casa, in cazul asta platesc eu tot. Zugraveala, bucataria, au crapat si geamurile, gresia. Totul e praf”, a declarat Aida pentru CANCAN.ro.

Paguba produsă de incendiul din casa Aidei Parascan se ridica la aproape 7 mii de euro
Paguba produsă de incendiul din casa Aidei Parascan se ridica la aproape 7 mii de euro

Citeste si:

Aida Parascan, fosta castigatoare „MasterChef“, pune pe picioare o afacere … culinara!

Castigatoarea MasterChef s-a despartit de sotul ei! Aida Parascan s-a intors cu cei 3 copii in Romania: „Fiecare pe drumul lui”

Ultima ora! Aida Parascan, castigatoarea „Masterchef” din 2013, in stare de soc: „Casa mea a ars!”

Aida Parascan are, impreuna cu italianul cu care a avut o relatie de aproape un deceniu, doi copii, de sase, respectiv trei ani, si o fetita din prima casnicie. Mama a trei copii, concurenta de 34 de ani a muncit in Italia o lunga perioada de timp pentru a-si intretine familia. Aida Parascan a recunoscut ca a avut o viata dificila si ca trofeul „MasterChef“ reprezinta incununarea eforturilor personale.

Larisa Ciută

Citește și...