Ajax pregătită să furnizeze o nouă surpriză în Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 10/04/2019 | 19:22
După ce a eliminat deținătoarea trofeului, Real Madrid, din Champions League, Ajax Amsterdam a pus gând rău și campioanei Italiei, Juventus Torino.

Chiar dacă pleacă cu șansa a doua la calificare în această dublă manșă din sferturile de finală ale Champions League cu Juventus, formația pregătită de Erik ten Hag este decisă să le dea torinezilor o replică ppe măsură.

„Trebuie să ne facem jocul împotriva lui Juventus, dar cel mai important este rezultatul. Juventus este o echipă experimentată și va fi un obstacol foarte mare, la fel cum au fost și Bayern sau Real Madrid. Avem însă o atitudine pozitivă”, a declarat Erik ten Hag antrenorul lui Ajax Amsterdam la conferința de presă premergătoare duelului din această.

De partea cealaltă, Maxximiliano Allegri, a anunțat că starul Cristiano Ronaldo a fost recuperat 100% din punct de vedere medical și nu va absenta din formula de start. Referindu-se la confruntarea din Olanda, Allegri a spus că elevii săi trebuie să fie foarte atenți pentru a nu avea aceeași soartă ca și Real Madrid.

„Ajax este o echipă puternică. A eliminat-o pe Real Madrid și a jucat de la egal la egal cu Bayern Munchen. Trebuie să fim atenți. Mă aștept la un meci deschis, care foarte probabil nu se va termina 0-0. Trebuie să luăm o opțiune serioasă pentru calificare, însă nu va fi deloc ușor”, a declarat Maxximiliano Allegri, tehnicianul lui Juventus.

Prima manșă a duelului din sferturile Champions League, Ajax Amsterdam- Juventus Torino, va avea loc astăzi de la ora 22:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...