Ajunge la ciocanel si cutit! Ce vedeta celebra de la noi isi va opera nasul, peste doar cateva luni!

Publicat: 24/10/2015 | 10:01
Ajunge la ciocanel si cutit! Ce vedeta celebra de la noi isi va opera nasul, peste doar cateva luni!

Giulia este decisa sa imbine utilul cu placutul, asa ca o data cu o interventie chirurgicala recomandata de medic, va face si o "reasezare" estetica. Cantareatat este programata la o interventie de inlaturare a deviatiei de sept, urmata de o remodelare!

Sotia lui Vlad Huidu, fratele carcotasului Serban Huidu, a recunoscut ca se gandea de mult la aceasta interventie, dar abia acum si-a gasit curajul sa o faca.

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu

„Operaţia de deviaţie de sept e deja programata pentru inceputul primaverii si asta strict din punct de vedere medical. Daca vom interveni si estetic nu va fi nimic exagerat, va fi ceva care se va potrivi cu fizionomia mea. Deocamdata n-am alte dorinţe de schimbare din punct de vedere estetic.” a declarat Giulia pentru ziarul „Ring”. In afara de dificultatile temporare de respiratie, Giulia mai are si alte probleme de sanatate, care ar fi aparut chiar dupa cea de-a doua nastere.
 

giulia anghelescu

„Am probleme cu vederea din gimnaziu, insa n-a fost ceva serios. Dupa a doua nastere, la un control de rutina, medicul m-a dojenit puţin ca n-am purtat ochelarii de vedere. Daca ii voi purta tot timpul, va fi in regula” a recunoscut solista.
(Gabriel Constantinescu)
 

Citește și...