Alcoolul a stârnit scandal la „Ferma Vedetelor!” Soția lui Andrei Duban e foc și pară: „Îi știu privirea când bea mai mult!” Conflictul a degenerat: „Chiar vrei să facem asta la televizor?”

Publicat: 15/03/2018 | 13:01

„Ferma Vedetelor” le creează probleme în cuplu soților Duban! Băieții au băut alcool pe ascuns, iar Grațiela l-a acuzat pe Andrei că el a venit cu ideea și că a ascus sticla. Conflictul a degenerat și cei doi nu au ajuns la un consens. Ea susține că știe foarte clar când minte. Pe de altă parte, el spune că nu îi vine să creadă că soția lui îl acuză tocmai pe el. 

A fost un episod tensionat, miercuri seară (14 martie), la „Ferma Vedetelor”.  Andrei Duban ar fi băut pălincă cu băieții și ar fi ascuns sticla. Grațiela s-a supărat foarte tare pe soțul ei. Ea s-a dus și a plâns singură în cameră, deși Andrei Duban a încercat s-o liniștească.

„Grați, te rog frumos să vii să stăm de vorbă cu toții. Nu mi se pare normal!”, i-a spus Andrei Duban soției lui.

„Andrei, ești primul pe care îl bănuiesc!”, a spus printre lacrimi Grațiela.

Colegii de la „Ferma Vedetelor” au încercat s-o liniștească pe Grațiela, dar femeia nu s-a lăsat. „Pentru mine chiar este o problemă. Și este o problemă cu soțul meu!”.

„O gură de alcool ne-a făcut să ne luăm între noi!”, a afirmat Dragoș Moștenescu.

Andrei Duban: „Tu realizezi? Cred că uiți unde ești!”

Nici la testimoniale nu s-a liniștit. Grațiela Duban a început din nou să plângă și nu s-a lăsat convinsă de rugămințile soțului ei.

„Pe mine mă doare foarte tare că ea mă bănuiește pe mine. Culmea!”, a spus Andrei Duban, în timpul testimonialelor.

„Nu-l bănuiesc. Sunt sută la sută sigură că el a făcut treaba asta. În primul rând, îi cunosc privirea dacă bea mai mult de o gură de țuică. Îi cunosc privirea”, a spus Grațiela.

„Tu chiar vrei să faci asta la televizor? Uită-te în ochii mei! Tu realizezi? Cred că uiți unde ești”, i-a spus Duban soției.

„M-a întrebat, lasă-mă să răspund. Ce? Trebuie să mint? Să spun că nu cred, că nu cred că e adevărat…Nu cred că Andrei a ascuns…?”, a răspuns blonda.

Andrei Duban a continuat și a încercat să o facă să înțeleagă că se expun: „Gândește-te un pic! Cred că nu realizezi ce faci! Ei exact chestia asta vor să fie între noi”. Actorul a fost foarte dezamăgit de reacția soției.

„E treaba ei. E acuzația ei. Sper să-și asume tot ce face. Chestia asta nu ne pune într-o lumină frumoasă. Dacă ea își dorește asta, eu n-am ce să fac”, a explicat Andrei Duban.

Grațiela a precizat că dacă ea greșește, atunci o să își ceară scuze. Cu toate acestea, Andrei a asigurat-o că va fi mult prea târziu.

„Este matur și trebuie să-și asume ceea ce face! Acuma toată lumea vorbește pe la toate colțurile. Că din păcate stăteam în pat…să mă liniștesc. Auzeam de la fumat că se vorbea numai despre acest lucru. Ceea ce mă doare și mă deranjează foarte tare. Nu înțeleg de ce a făcut lucrul ăsta.”, a mai spus Grațiela.

Citește și...