Alec Baldwin a confirmat că Justin Bieber s-a căsătorit cu nepoata sa

Publicat: 18/09/2018 | 15:19
Alec Baldwin a confirmat că Justin Bieber s-a căsătorit cu nepoata sa

Zvonurile s-au dovedit a fi reale! Actorul american Alec Baldwin a confirmat căsătoria dintre modelul Hailey Baldwin, nepoata sa, și cântărețul canadian Justin Bieber. Speculațiile privind căsătoria acestora au apărut săptămâna trecută, după ce Justin Bieber și Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, au fost văzuți, pe 13 septembrie, la un oficiu al stării civile din New York.

„Au plecat și s-au căsătorit și nu știu de ce se face atâta vâlvă”, a declarat Alec Baldwin pentru Accesshollywood.com. Celebrul a făcut aceste comentarii după ce nepoata sa în vârstă de 21 de ani a negat informațiile despre căsătorie pe platforma de socializare online Instagram, potrivit Mediafax. Însăşi mama starului, Patricia Mallette, a lăsat să se înţelagă că cei doi s-au căsătorit, scriind “Dragostea a învins”, pe o reţea de socializare. Jurnaliştii de la “The Sun” s-au interesat la avocatul familiei lui dacă mirii au semnat un contract prenupţial. Astfel s-a aflat că Bieber şi Hailey şi-ar fi unit destinele în mare grabă fără ca starul să-şi protejeze averea de 265 de milioane de dolari. Astfel, în caz că vor divorţa, tânăra soţie se va alege cu jumătate din această sumă,

Justin Bieber, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin la începutul lunii iulie. Bieber și Baldwin au avut o scurtă relație din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărțit și s-au împăcat în mai anul acesta. În perioada în care au fost despărțiți, Bieber a avut o relație cu cântăreața și actrița Selena Gomez.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.