Aleexandra Kefren a dezvăluit cine e bărbatul care i-a luat virginitatea scoasă la vânzare pentru 2,3 milioane de euro! Nu o să-ţi vină să crezi!

Publicat: 14/04/2017 | 15:43
Aleexandra Kefren a dezvăluit cine e bărbatul care i-a luat virginitatea scoasă la vânzare pentru 2,3 milioane de euro! Nu o să-ţi vină să crezi!

Aleexandra Kefren şi-a scos la vânzare virginitatea pentru 2,3 milioane de euro, iar acum a dezvăluit fără nicio reţinere identitatea celui care a făcut-o femeie. Bruneta a vorbit cu sinceritate despre relaţia cu acesta.

Aleexandra Kefren şi-a scos virginitatea la vânzare pentru 2,3 milioane de euro, însă până la urmă a ajuns să-şi piardă fecioria tot cu bărbatul pe care-l iubeşte şi gratis. Bruneta a dezvăluit că cel care a făcut-o femeie este viitorul ei soţ, rapperul Neli.

„Exact la o săptămână după asta cu virginitatea am primit titlul de model internaţional. Ştiu foarte multe limbi străine. O singură dată am apărut la televiziunea din străinătate şi uite câte s-au întâmplat. E superb câte uşi s-au deschis pentru o apariţie în presă. Câştig la o prezentare între 1000 de euro si 5000 de euro. Depinde. Am strâns o sumă considerabilă. Am nişte ţeluri pentru anul acesta. Poate nu fac un milion de euro. Poate chiar 3. Vreau să îmi fac o mică avere pe spatele meu. Nu am primit niciun ban din treaba asta cu virginitatea. Da, eu şi Neli ne căsătorim în vară. L-am întâlnit acum fix trei săptămâni. Nu mai sunt neprihănită. Mi-am pierdut virginitatea cu iubitul meu Neli”, a spus Aleexandra Kefren.

Citește și...