Alertă în România! Dacă te întâlnești cu tânăra din imagine, sună urgent la Poliție

Publicat: 21/05/2020 | 08:03
Alertă în România! Dacă te întâlnești cu tânăra din imagine, sună urgent la Poliție

Este stare de alertă în România, după ce o adolescentă a dispărut fără urmă. Anunțul a fost postat pe rețelele de socializare de către una din colegele de muncă ale mamei tinerei, care le-a cerut internauților ajutorul. 

O adolescentă a dispărut fără urmă și este căutată cu disperare de către părinții săi, dar și de către colegele de muncă ale mamei sale.

NU RATA – TRAGEDIE ROMÂNEASCĂ, ÎN GERMANIA! GEORGETA, O BRĂILEANCĂ DISPĂRUTĂ ÎN URMĂ CU UN AN A FOST GĂSITĂ MOARTĂ

Adolescentă dispărută fără urmă. Cine o vede e rugat să sune la Poliție

Pe contul său de Facebook, colega de muncă a mamei fetei dispărute a postat un anunț în care le solicită ajutorul internauților, pentru a o găsi pe adolescentă. Aceasta îi îndeamnă pe oameni să sune de urgență la Poliție, în cazul în care o văd pe stradă. În secțiunea de comentarii, femeia a fost întrebată de internauți cine este adolescenta dispărută și ce anume s-a întâmplat cu ea, însă nu a știut să le răspundă.

CITEȘTE ȘI – TÂNĂRA DISPĂRUTĂ DUMINICĂ DIN SLATINA ESTE CĂUTATĂ ÎN RÂUL OLT

„Disparuta de acasa in data de 19.05.2020 cine o cunoaste si poate da relatii sa sune la nr de tel 0742824550 sau sa sune la politie. Va multumesc. Un up ar ajuta mult (e fata unei colege de munca)” a scris femeia, în mesajul postat pe Facebook-ul său.