Alertă la casa fostului președinte Bill Clinton! A fost găsită o bombă în curte

Publicat: 24/10/2018 | 17:13

Un dispozitiv exploziv artizanal a fost depistat miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Dispozitivul exploziv a fost găsit miercuri în curtea casei soţilor Clinton, situată în zona Chappaqua, la periferia oraşului New York, informează postul NBC News şi agenţia Associated Press. Dispozitivul a fost descoperit de agenţii specializaţi în sortarea coletelor poştale. Autorităţile americane suspectează că dispozitivul este similar cu cel primit de miliardarul George Soros, care locuieşte în acelaşi district.

De asemenea, un dispozitiv exploziv a fost găsit astăzi şi acasă la Barack Obama, în Washington D.C. Dispozitivul a fost descoperit de agenţii specializaţi în sortarea coletelor poştale. Bomba artizanală a fost dezamorsată de echipele pirotehnice. (CITEȘTE ȘI: CE A FĂCUT HILLARY CLINTON DUPĂ CE A PIERDUT ALEGERILE ÎN FAŢA LUI DONALD TRUMP)

Mașina care o transporta pe Hillary Clinton, implicată într-un accident

Un alt incident a avut loc în urmă cu o săptămână. Vehiculul Serviciului american de protecţie a personalităţilor (Secret Service) care o transporta pe Hillary Clinton, fost secretar de Stat american, a fost implicat într-un accident, dar fosta Primă Doamnă a Statelor Unite a scăpat nevătămată.

Incidentul a avut loc în timp ce Hillary Clinton era transportată la un eveniment de colectare de fonduri pentru senatorul democrat Bob Menendez. Vehiculul Secret Service a lovit cu viteză redusă un stâlp de beton, într-o parcare subterană din oraşul Jersey.

Hillary și Bill Clinton s-au cunoscut la facultate

Hillary Clinton şi Bill Clinton s-au cunoscut la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Yale pe când erau studenţi, iar domnul Clinton i-a cerut mâna pentru prima oară după absolvire, într-o vacanţă în Anglia. (VEZI ȘI: UN ROMÂN A PARIAT O SUMĂ-RECORD PE CLINTON, DAR… VICTORIA LUI TRUMP L-A ,,DISTRUS”)

“M-a cerut în căsătorie iar eu i-am zis ştii, nu pot spune da, nu pot face asta chiar acum”, îşi aminteşte Hillary Clinton.

Bill Clinton a insistat, cerându-i mâna şi anul următor, dar a fost şi de această dată respins. Într-un final, Hillary Clinton a acceptat cererea în căsătorie în 1975. Doi ani mai târziu Bill Clinton a devenit, la 30 de ani, procurorul general al statului Arkansas iar peste încă doi ani, guvernator al statului Arkansas.