Alertă printre șoferi! Zeci de cauciucuri au fost înţepate în Bucureşti! Ce înseamnă asta

Publicat: 20/02/2019 | 14:36

Șoferii din București sunt în alertă, după ce au aflat cât de terorizați sunt locuitorii dintr-o zonă liniștită a Capitalei! Și asta pentru că proprietarii mai multor mașini s-au trezit peste noapte cu cauciucurile înțepate. Coșmarul durează de câteva săptămâni, iar la poliție au fost deja depuse plângeri, însă, deocamdată, vinovatul sau vinovații nu au fost prinși. 

Alertă printre șoferi! Zeci de cauciucuri au fost înţepate în Bucureşti

Luna trecută a început teroarea în rândul locuitorilor din Bucureştii Noi, un cartier din nordul Capitalei care este considerat unul foarte liniștit în comparație cu alte zone din oraș. Deși seara, când își parchează autoturismele personale, acestea sunt în regulă, a doua zi, șoferii găsesc cauciucurile înțepate. Este vorba despre cei care au avut ghinionul să le lase în perimetrul străzilor Stănileşti, Ardealului şi Duetului. “E plină lumea de nebuni”, a spus un bătrân care are trei maşini pe care le ţine în curte şi pe care le foloseşte rar, titrează libertatea.ro.

De aceeași părere sunt mulți dintre păgubiți – ei consideră că, în cazul în care e un singur vinovat, acesta ar avea probleme medicale, iar dacă sunt mai mulți, o fac dintr-un amuzament teribil. Zona în care au loc aceste probleme se află în juristricţia Secţiei 5 de Poliţie

“Cauciucurile sunt înţepate, în patru cinci puncte de nu mai ai ce să le faci. Nu e doar una să zici că îi pui un petic şi după aia merge. Au înţepat şi la dube şi la camioane”, a declarat angajatul unei vulcanizări, potrivit libertatea.ro.

“Când iau, iau câte o stradă. Au fost şi pe Duetului şi pe Aninoasei şi pe mai multe. E fenomen. Ori e un dement, ori copii drogaţi, ceva e. Azi am schimbat patru cauciucuri. Ieri trei”, a completat colegul său de atelier.

Citește și...