Alessia, probleme grave de sănătate. “Durerile au început…” Ce i-a transmis medicul

Publicat: 11/03/2018 | 14:47

Alessia a adus pe lume primul ei copil, în urmă cu aproximativ două luni. Celebra cântăreață se confruntă, însă, cu mari probleme de sănătate. Durerile de spate o copleșesc, iar acesta se accentuează în momentul în care își ține bebelușul în brațe.

„Durerile au început acum câţiva ani buni. Aşa tare nu m-a durut niciodată cum mă doare acum, sincer. Aveam recomandare de la medic să nu rămân însărcinată… S-a întâmplat. Am stat la pat în ultma perioadă de sarcină, dar după ce am născut, cu creşterea lui Alvin, s-au agravat problemele şi… Abia mai merg acum, sincer. Mă doare foarte tare, pentru că îl ţin pe Alvin în braţe… Are aproape 7 kilograme. Anul trecut, în iarnă, m am lovit, am căzut pe gheaţă şi m-am lovit exact lângă coloană… prin aprilie. Am rămas însărcinată şi cu luare în greutate şi creşterea burticii… s-au agravat şi durerile, a spus Alessia.

Este evident că este mai grav pe partea dreaptă. Aplicând tratamentul, ea va avea o viaţă cât de cât normală Cu bebe terbuie să îţi găseşti un ajutor să aibă grijă de el. O perioadă nu ai voie să îl iei mult în braţe„, a fost sfatul unui medic pentru Alessia.

Alessia a avut probleme și cu fiul ei

Altfel, ”meseria” de mamă este foarte grea, iar asta a simţit-o pe pielea ei ei cântăareţa Alessia, care nu poate să închidă un ochi din pricina fiului ei. Micuţul are colici, plânge mereu şi nu se linişteşte decât la mai în braţe!

Cântăreaţa Alessia şi-a făcut însă puţin timp să intre în direct în emisiunea lui Mihai Morar, unde a povestit despre ”aventurile” ei de proaspătă mămică. Cântăreaţa a devenit mămică pe 29 decembrie, dar mai are o fetiţă adoptată. Gabriela, în vârstă de 17 ani

„Cu fiecare zi legătura dintre noi devine tot mai strânsă. De la 4 dimineaţa nu am dormit deloc, deoarece are colici. Tot ce pot să fac este să-l ţin în braţe şi să stau trează. Nu funcţionează întotdeauna. Am vrut şi eu să îmi fac baie, dar nu am putut. Am reuşit să-l adorm pentru 30 de min, dar nu am mai avut timp să mă îmbrac şi să mă fac la păr. De 4 ori am ieşit din casă. În ianuarie anul trecut sub nicio formă nu mă gândeam că o să fiu mamă. Îmi place foarte mult rolul ăsta. Copilul meu este cea mai bună destinaţie pe care o puteam avea vreodată. M-am internat înainte să nasc pentru că era mult prea mare pentru burtica mea. (…) Botezul îl facem în luna aprilie. Nu am stabilit data”, a spus, fericită, dar epuizată, Alessia.

Citește și...