Alex Ashraf, declarații tranșante despre divorțul de Oana Zăvoranu! Ei s-au căsătorit în mare secret în urmă cu 3 ani

Publicat: 14/12/2019 | 19:57

Alex Ashraf a oferit un interviu după ce au fost dezvăluite indiciile potrivit cărora el și Oana Zăvoranu ar fi divorțat în secret. Afaceristul a făcut declarații tranșante, iar zvonurile separării de controversata actriță au apărut la mai bine de trei ani de la căsătorie. Nașii lor au sunt Mihaela şi Silviu Prigoană.

Citește și: Oana Zăvoranu a încins spiritele pe Internet. A pozat provocator şi a postat imaginea pe Instagram

Alex Ashraf, declarații tranșante despre divorțul de Oana Zăvoranu

Alex Ashraf a negat vehement informațiile privind divorțul și a subliniat că el și soția sa, Oana Zăvoranu, se înțeleg mai bine ca niciodată.

 “Speculaţiile nu îşi au rostul. Eu sunt fericit cu soţia mea şi o iubesc. Nu se pune problema de vreun divorţ”, a declarat Alex Ashraf pentru spynews.ro.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri intime despre soțul ei

În vârstă de 46 de ani, Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri picante din dormitor în cadrul unei emisiuni; ea s-a lăudat cu “comoara” dintre picioarele soțului ei.

“E dotat pentru ce îmi trebuie mie. Vorbesc în totală cunoștință de cauză. Este și tandru. Eu poate nu vreau în fiecare seară. Sunt de părere că bărbatul trebuie să stea după femeie și nu femeia după bărbat”, a spus Oana Zăvoranu în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Când a auzit mărturiile intime despre el, Alex Ashraf a reacționat și a spus: “Pot să plec din emisiune?”. Desigur, a fost o întrebare făcută în glumă.

Citește și: Avem topul celor mai scurte fuste din showbiz! Ce loc ocupă Bianca Drăgușanu, Andreea Marin sau Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Citește și: Oana Zăvoranu, decizie inedită după nuntă: “Spun în premieră, fac o cununie religioasă într-o moschee”. A vorbit despre convertirea la Islam

Oana Zăvoranu (46 de ani), pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.
Citește și...