Alex Bodi a părăsit România. Iubitul Biancăi Drăgușanu are America la picioare

Publicat: 16/04/2019 | 09:45

Afaceristul a luat drumul Americii, după ce șefii companiei pentru care lucrează l-au trimis în Atlanta pentru a participa la o conferință despre … lingouri de aur! 

Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost trimis în Atlanta de compania pentru care lucrează, Karatbars, unde deţine funcţia de supervizor al Departamentului de Relaţii Internaţionale.

Acolo, el a participat la o întâlnire de afaceri în care a explicat cum funcţionează sistemul cu micro-lingouri. Bodi a fost invitat, la un moment dat, să urce pe scenă. În aplauzele celor prezenţi, el a luat microfonul şi şi-a început speech-ul. “A fost un eveniment de succes, sunt mândru şi fericit”, le-a mărturisit Bodi amicilor săi, după ce s-a încheiat întâlnirea de afaceri, relatează wowbiz.ro.

KaratBars este o reţea care îi răsplăteşte pe afiliaţi cu comisioane substanţiale din cantităţile de aur vândute. Oferă micro-lingouri standardizate de 1g, 2,5g sau 5g. Preţul este substanţial peste cotaţia oficială, cu aproximativ 30 de procente, însă nu departe de nivelul la care poate fi găsit pe piaţa liberă. Cardul le este emis afiliaţilor pentru o taxă de 1,5 euro. Serviciul este recomandat celor în căutarea unui card „care se alimentează singur”, se explică sistemul pe site-urile specializate.

Cum arată seiful lui Bodi

Într-o înregistrare postată pe Facebook, Alex Bodi apare alături de partenerii săi de afaceri în timp ce… depune 1,4 tone de lingouri cu aur într-un seif. Imaginile au fost filmate se pare în timp ce s-a aflat în Hong Kong, unde pe lângă faptul că s-a relaxat și s-a distrat împreună cu Bianca Drăgușanu, el s-a ocupat și de o afacere la care ține enorm și la care lucrează cu partenerii lui  de la o companie străină, care se ocupă cu vânzarea de aur de 24 de carate.

Filmarea în care Alex Bodi apare cu lingourile de aur în mână a fost însoțită de un mesaj amuzant: “Uitaţi-vă la tot aurul ăsta! 1,4 tone se duc în seif. Nu contează că Alex Bodi e musculos, Josip a cărat aurul. Trebuie să îmi lucrez şi eu bicepşii”.

Citește și...