Alex Bodi, aroganță mai ceva ca un șeic! A fost filmat în timp ce încarcă 1,4 tone de lingouri cu aur într-un seif

Publicat: 04/04/2019 | 15:52

Alex Bodi a făcut o aroganță mai ceva ca un șeic! Extravagantul milionar a fost filmat în timp încarcă 1,4 tone de lingouri cu aur într-un seif împreună cu doi dintre prietenii săi, care îi sunt și parteneri de afaceri. Imaginile fac deliciul internauților care au văzut imaginile.

Citește și: Cum a poreclit-o Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu. Este un nume de animal

Într-o înregistrare postată pe Facebook, Alex Bodi apare alături de partenerii săi de afaceri în timp ce… depune 1,4 tone de lingouri cu aur într-un seif. Imaginile au fost filmate se pare în timp ce s-a aflat în Hong Kong, unde pe lângă faptul că s-a relaxat și s-a distrat împreună cu Bianca Drăgușanu, el s-a ocupat și de o afacere la care ține enorm și la care lucrează cu partenerii lui  de la o companie străină, care se ocupă cu vânzarea de aur de 24 de carate.

Filmarea în care Alex Bodi apare cu lingourile de aur în mână a fost însoțită de un mesaj amuzant: “Uitaţi-vă la tot aurul ăsta! 1,4 tone se duc în seif. Nu contează că Alex Bodi e musculos, Josip a cărat aurul. Trebuie să îmi lucrez şi eu bicepşii”.

Citește și: Câți bani a cheltuit Alex Bodi ca să o recucerească pe Bianca Drăgușanu

În prezent, Alex Bodi se află în orașul germant Frankfurt, unde una dintre fiicele sale locuiește. El mai are o fetiță care este crescută de mama sa într-un orășel din Spania.

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat în 2014

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, ei au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu mai prezentă emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.

Citește și...