Alex Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu după ce a aflat de noua ei cucerire

Publicat: 07/09/2020 | 11:31

Alex Bodi, atac dur la adresa Biancăi Drăgușanu! Afaceristul a răbufnit după ce a aflat că blondina s-ar fi cuplat cu fostul iubit al Ioanei Filimon.

Totul era numai lapte și miere între ei, iar lumea se aștepta să-i vadă în fața altarului. Însă, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit vedetei, de această dată decizia este una definitivă și a mărturisit că nu se va mai întoarce în brațele fostului ei soț.

După despărțire, Alex Bodi și-a găsit alinarea în brațele fostei sale iubite. Daria Radionova a apărut din nou în peisaj și i-a mai dat o șansă afaceristului. Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a bifat o cucerire. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Bianca Drăgușanu și-a luat zborul spre Turcia, iar acolo ar fi aterizat în brațele renumitului milionar turc Cengiz Şıklaroğlu, nimeni altul decât fostul iubit al Ioanei Filimon și al Otiliei Bilionera. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU L-A CUCERIT FULGERĂTOR PE EX-IUBITUL MILIONAR AL IOANEI FILIMON. AVEM IMAGINILE CARE I-AU DAT DE GOL)

Lucru care i-a stârnit furia lui Alex Bodi. Afaceristul a atacat-o dur pe fosta lui soție, pe Instagram.

„Așa e în iubire…unul te lasă, altul te ia. Îi doresc să fie fericită”, a scris Alex Bodi pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la starea civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi le-au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.