Alex Bodi este în doliu. Iubitul Biancăi Drăgușanu a pierdut o persoană importantă: „Îngerul meu păzitor…”. FOTO

Publicat: 13/08/2020 | 13:52
Alex Bodi este în doliu. Iubitul Biancăi Drăgușanu a pierdut o persoană importantă: „Îngerul meu păzitor…”. FOTO

Alex Bodi este în doliu. Bunica iubitului Biancăi Drăgușanu a trecut în lumea celor drepți. Afaceristul a ținut neapărat să le mărturisească și fanilor săi drama prin care trece.

Devastat de durere, Alex Bodi și-a găsit puterea de a împărtăși câteva cuvinte la adresa uneia dintre cele mai importante femei din viața sa.

Pe contul de Instagram, la InstaStory, afaceristul a postat o fotografie alături de bunica, însoțită de un mesaj scurt și trist. ”Îngerul meu păzitor”, a scris Bodi, afectat de moartea acesteia.

Citește și: Bianca Drăgușanu, acuzată de fani că își neglijează fetița. Alex Bodi le-a închis gura răutăcioșilor

Erau foarte apropiați

Iubitul Biancăi Drăgușanu a declarat în nenumărate rânduri că bunica lui este de neprețuit. Alex Bodi i-a prezentat-o pe blondă bunicii sale și au petrecut un weekend de vis la Mediaș, acum ceva timp.

Alex Bodi s-a născut la Mediaș, într-o familie modestă, iar la 18 ani a plecat în Spania alături de familie, unde și-a câștigat primii bani jucând fotbal și lucrând pe șantier.

Toată averea pe care o agonisise a fost investit-o într-un club din Spania, însă a intrat într-o afacere ilegală, vindea aur cu acte false și a pierdut tot ce avea în două luni. Mai mult, părinții și-au vândut și apartamentul pe care abia îl cumpăraseră în Spania ca să îl ajute și două mașini ale sale și una a tatălui.

„Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urate. Am avut o cumpănă, chiar două, ultima a fost mai dificilă, deși crederam că nu o să se mai termine’, a dezvăluit Alex.

Cum s-a îmbogățit Alex Bodi

După episodul negru când a pierdut tot ce avea, Bodi s-a ambiționat și a început să vândă mașini, iar de atunci a început să investească constant și veniturile i-au crescut.

Alex, alături de bunica sa

Acum este e mâna dreaptă a unui milionar originar din Croaţia care deţine mai multe mine de aur în Africa, al cărei sediu se află la Stuttgart, în Germania. Compania a înfiinţat prima cripto-bancă licenţiată în lume, cu sediul la Miami, cu un capital de 100 milioane dolari, iar banca afiliată acesteia deţine licenţa unei mine de aur în Madagascar, evaluată la 1,1 miliarde dolari. Se pare că Bodi are vânzări anuale de un milion de euro și pentru că firma este activă de nouă ani, vânzările totale se apropei de 10 milioane de euro.

Nu rata: Relația cu Bianca Drăgușanu i-a atras furia lui Pițurcă. Răzvan Stanca a fost amendat, după dezvăluirile făcute în direct

În plus, pe numele lui Bodi este înregistrată în Spania firma “Voica & Bodi SRL”, la care el este administrator și asociat cu un prieten. Aceasta se află lângă Madrid, acolo unde locuiesc părinţii lui.

Înfiinţată pe 21 septembrie 2010, acestea are ca obiect de activitate “exploatarea spaţiilor comerciale de agrement, de catering şi de afaceri de toate tipurile-alte tipuri de cazare”, scrie site-ul B1.