Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Totul se întâmplă sub ochii lui Alex Bodi

Publicat: 14/07/2020 | 12:40
Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav. Totul se întâmplă sub ochii lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt prieteni buni în continuare deși au divorțat de ceva ani, fiecare dintre ei luând-o pe alt drum în viața sentimentală. Toată această relație se datorează existenței Sofiei, fiica celor două vedete.

Vedeta a povestit că ea și Victor sunt apropiați și vorbesc de câte ori este nevoie, ba chiar se ajută în creșterea micuței. Toate aceste lucruri se întâmplă cu acordul lui Alex Bodi, partenerul de viață a Biancăi.

Citește și: Bianca Drăgușanu a înnebunit plaja cu posteriorul ei tunat + Poziții și săruturi ca în “Dirty Dancing” cu Alex Bodi

„Da, suntem prieteni. Bineînțeles că vorbim de câte ori este nevoie și asta este tot ce contează, că avem o comunicare frumoasă și că ne ajutăm unul pe celălalt în creșterea copilului”, a declarat Bianca Drăgușanu într-un interviu pentru Click!.

O perioadă frumoasă alături de Alex Bodi

Cât despre prima ieșire la mare cu fostul soț, după împăcare, Bianca a mărturisit că viața e imprevizibilă. „Da, cred că da, a fost prima noastră vacanță împreună în vara asta și ce a apărut prin ziare că ne-am certat și pe la mare, prin cluburi, și week-end-ul acela că eu am plecat singură, nu, nu s-a întâmplat așa ceva. Noi chiar trecem printr-o perioadă foarte frumoasă din viață noastră. Am fost la mare cu familia și cu prietenii, am fost o gașcă de vreo 15-16 persoane la mare”.

Printre bărbații importanți din viața Biancăi Drăgușanu se numără, cronologic, Cătălin Botezatu, care i-a netezit drumul spre celebritate, Victor Slav, tatăl fetiței ei, dar și Alex Bodi.

Bianca a apărut în presa internațională

Bianca Drăgușanu a reușit să se alăture vedetelor românce despre care jurnaliștii de peste hotare au scris. O publicație din Marea Britanie a relatat despre fosta prezentatoare de la Kanal D, dar și despre noua etapă din viața ei.

Titlul materialului făcut de jurnaliștii publicației Daily Star sună astfel: “Stunning real life Barbie opens online school for ‘divas’ to teach her beauty tricks (n..r: Uimitoarea Barbie din viața reală deschide o școală online pentru «dive» ca să predea trucurile ei de frumusețe)”. Încă de la început, Bianca Drăgușanu este prezentată ca fiind mama unui copil, model și influencer cu peste un milion de urmăritori pe Instagram. Desigur, atenția presei internațională a fost atrasă de noul proiect al focoasei românce, respectiv: deschiderea unei școli online pentru dive.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în ipostaze XXX pe plaja din Mamaia. Afaceristul nu se poate abține nici ziua, nici noaptea

“Eu vreau să deschid o școală de dive. Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare, începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a declarat recent fosta prezentatoare de la Kanal D în cadrul unei emisiuni TV.