Alex Bodi, reacție bulversantă după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că s-au despărțit: „Când cineva încearcă să…”

Autor:
Publicat: 03/09/2020 | 08:12
Alex Bodi, reacție bulversantă după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că s-au despărțit: „Când cineva încearcă să…”

Telenovela dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continuă. Fix în ziua în care cei doi împlineau 2 ani de relație, și-au spus adio. De această dată, blondina susține că separarea este iremediabilă și nu mai există cale de întoarcere.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, presărată cu o serie numeroasă de despărțiri și împăcări. Deși în ultima perioadă părea că totul merge foarte bine între ei, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și au ajuns, din nou, la despărțire. Totul s-a întâmplat chiar în ziua în care cei doi aniversau 2 ani de relație.

Alex Bodi, reacție bulversantă după despărțirea de Bianca Drăgușanu

La scurt timp de la despărțirea de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi a avut o reacție bulversantă în mediul online. Afacerisul a postat o fotografie cu el, în avion, alături de un mesaj controversat.

„Când cineva încearcă să te enerveze, doar zâmbește și caută lucruri pozitive!” a scris acesta, pe rețeaua de socializare.

Potrivit spynews.ro, Bianca Drăgușanu este cea care a decis că totul trebuie să se oprească. Blondina s-a despărțit de Alex Bodi exact în ziua în care împlineau doi ani de relație. Deși a mai făcut acest lucru de câteva ori, de data aceasta susține că decizia este definitivă și nu mai există cale de împăcare.

 „Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată.

 „Îi doresc tot binele din lume, dar am decis să ne despărțim. Sunt din acest moment o femeie liberă, independentă, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericită. Nu regret această decizie, așa că, eu consider că așa este mai bine. Am decis să ne despărțim pentru că avem o comunicare defectuoasă”, a mai spus vedeta.