Alex Pițurcă a cerut-o de soție pe Cristina ICH chiar de ziua ei! I-a pus inelul pe deget! Imagini emoționante

Publicat: 26/11/2019 | 23:19

Alex Pițurcă a lăsat-o fără replică pe Cristina ICH, chiar de ziua ei! Fostul fotbalist a invitat-o la restaurant, iar acolo a făcut marele gest: i-a dăruit inelul prin care a cerut-o de soție!

Cristina, Alex și niște prieteni la cataramă au ieșit marți la restaurant, pentru a petrece de ziua iubitei fostului fotbalist. Alex și Cristina formează un cuplu de aproape un an, mai mult, cei doi au devenit părinți în urmă cu aproximativ o lună. Certurile cunoscute dintre ei au fost lăsate uitării, relația merge acum strună.

 

Așa că, de ziua frumoasei vedete, Alex Pițurcă i-a pregătit o surpriză de proporții. Când nu se aștepta, Cristina s-a trezit cu cererea în căsătorie! Da, Alex a scos o cutiuță în care se afla inelul. Iubita lui și-a pus mâinile în cap de emoții. O prietenă de la masă a mângâiat-o pe păr. Cristina și-a ridicat capul și, emoționată, l-a îmbrățișat pe Alex.

 

Acesta i-a pus inelul pe deget. La scurt timp, Cristina ICH le-a dat vestea fanilor, postând imaginile emoționante pe Instagram.

Citește și...