Alex Pițurcă a împăcat-o pe fosta știristă cu o vacanță în Grecia!

Publicat: 30/07/2018 | 23:08

Cum ”primesc” pisicile multe vieți de la divinitate, așa primește și Alex Pițurcă împăcare de la frumușica știristă Iulia Pârlea! Fără număr… Așadar, după ce, ultima oară când au fost văzuți în public, fiul fostului selecționer al naționalei i-ar fi oferit iubitei sale un episod nu foarte plăcut, cu jigniri și chiar îmbrânceli, s-a gândit s-o dreagă acum cu o vacanță în Grecia. (Promotiile zilei la monitoare)

Toată presa a dat ca sigură despărțirea lui Alex Pițurcă de Iulia Pârlea, în urmă cu mai multe luni. Totul ar fi pornit de la o ceartă iscată într-un restaurant de fițe, unde cei doi cinau. Martorii au declarat atunci că aceștia au discutat în contradictoriu, iar Alex chiar ar fi bruscat-o pe Iulia după  ce ar fi jignit-o de mai multe ori. Unii au spus că la mijloc ar fi fost acuzații de infidelitate, dar nimeni nu știe sigur de la ce ar fi pornit conflictul, doar protagoniștii.

Acest episod și altele asemănătoare ar fi pus capac relației. Sau așa credea lumea. Căci iată, la doar trei luni distanță, cei doi au petrecut o frumoasă vacanță împreună. Fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Digi 24 a fost ”împăcată” de fiul lui Victor Pițurcă, și nu oricum, ci cu o vacanță în Grecia. (Reduceri mari la jocuri PC

Ca doi îndrăgosțiți care acum par că au doar o viață plină de lapte și miere, aceștia au bifat cu iahtul mai multe insule din Grecia și au pozat în cuplul perfect. Iulia, cel puțin, a fost nedezlipită de Alex, pe care l-a sărutat încontinuu, ștergând practic cu buretele toți norii negri din urmă.

La rândul său, Pițurcă Jr., chiar dacă a fost mai rezervat în gesturi de tandrețe, și-a sorbit iubita din priviri când a văzut-o într-un costum de baie super sexy. (VEZI ȘI: DONJUANUL PIŢI JR. ŞI-A ”OFICIALIZAT” RELAŢIA CU FOSTA ŞTIRISTĂ)

Iulia Pârlea, ”pasionată” de fotbaliști

Prezentatoarea Iulia Pârlea a fost o prezență constantă în anturajele fotbaliștilor, mai ales după despărțirea de Iulian Moga, ea mai fiind cuplată inclusiv cu Gabi Torje. Dragostea dintre ei părea destul de mare, mai ales că bruneta a ales să se mute cu fotbalistul, pentru o perioadă, tocmai în Spania, acolo unde acesta evolua. Doar părea, căci cei doi și-au spus adio fără niciun regret.

Alex Pițurcă, pe de altă parte,  a făcut marcaj strâns la ”regina Instagramului”, Larisa Tănăsoiu, chiar în timpul relației cu Iulia, doar că aceasta, foarte greu de cucerit, l-a ținut în stand by până … nu a mai ieșit nimic. (DETALII AICI)

Pițurcă Jr. a mai avut o relație serioasă cu Monica Orlanda, actualmente iubita lui Alin Cocoș (și viitoare mamă și soție). Cei doi vorbeau inclusiv despre căsătorie, prin 2015, dar nu a fost să fie.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...