Alex Velea a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că Antonia e însărcinată: „Mai facem unul!”

Publicat: 21/09/2018 | 08:41
Alex Velea a dat cărțile pe față, după ce s-a zvonit că Antonia e însărcinată: „Mai facem unul!”

De câteva săptămâni, în presă au apărut zvonuri că Antonia ar fi însărcinată pentru a patra oară. Imaginile și mesajele cu subînțeles pe care le-au afișat pe rețele de socializare i-au făcut pe fani să creadă că bruneta l-ar face din nou tătic pe Alex Velea. Mai mult, zvonurile au fost alimentate de o declarație neașteptată făcută de Alex Velea, joi (20 septembrie), la Acces Direct, emisiune pe care o moderează alături de Simona Gherghe.

Alex Velea a mărturisit în timpul emisiunii că este singur acasă cu Antonia, pentru că cei doi copii ai lor, Dominic și Akim, sunt plecați din București. Fiind pus pe glume, Velea a dezvăluit ce planuri are cu Antonia.

„Copiii sunt plecați puțin la Craiova. Suntem singuri acasă, mai facem unul!”, a spus Alex Velea la „Acces Direct”.

Cum au apărut zvonurile că Antonia este însărcinată

Recent,  Antonia și Alex Velea au devenit nași pentru doi tineri, care au ales să își unească destinele. Sexy-nășica a schimbat două ținute, iar cea pe care a dezvăluit-o recent i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva este însărcinată pentru a patra oară. Mai mult, cântăreața și partenerul ei de viață au făcut publice două mesaje subliminale, după ce fanii au întrebat-o dacă este sau nu gravidă din nou.

“Îți pune burtica în evidență această rochiță. de data aceasta poate va fi fetiță. sarcină ușoară în continuare!”, “Antonia este însărcinată iar?”, “Antonia e enervant de frumoasa… dar tinuta aia e un pic horror. Si papucii din picioare merg perfect ca nasa pe langa Alex Velea care e la 4 ace de sus pana jos. In fine, voua vedetelor va e permis orice ca cica revolutionati moda. In rest sunteti o familie super frumoasa, va potriviti maxim si aveti niste copii minunati. Sa va traiasca copiii si finii sa va bucurati de ei.”, “Frumoși toți! Mai ales băieții”, “Sunteți fantastici de frumoși toti, suflete gingase! Căsnicie super fericita cu multe bucurii si împliniri sa aveți frumosilor! 💐💐” sunt cinci dintre comentariile lăsate de internauți.